A-1322

Miljøfluen

Miljøfluen® - Effektiv og miljørigtig fluebekæmpelse til landbruget. Gyllefluer og snyltehvepse på abonnement - direkte leveret til stalden.

Hvem er Miljøfluen?

Miljøfluen® startede i 1993 med produktion af gyllefluer og snyltehvepse til bekæmpelse af staldfluer i danske landbrug. Gyllefluer (også kendt under navnene rovfluer, biofluer eller miljøfluer) samt snyltehvepse er naturligt forekommende nyttedyr i Danmark, der ved hjælp af naturens egen indretning, nedbringer forekomsten af de generende staldfluer.

Specialister i fluebekæmpelse

Miljøfluen® specialiserer sig i at opformere gyllefluerne og snyltehvepsene i så stort et antal, at landbruget kan drage nytte af dyrenes egenskaber.

Hos Miljøfluen® har vi igennem årene opnået en stor ekspertise omkring forholdene i svinestalde, kvægstalde og andre stalde og ved derfor, hvordan nyttedyrene bedst får bugt med flueplagen - igennem hele året. Det sker ved løbende at tilføre nyttedyrene til stalden. Derfor fungerer en bekæmpelsesløsning hos Miljøfluen® som et abonnement uden binding, hvor vi sender dyrene af sted i pakker direkte til gården. Vi sender gyllefluer og snyltehvepse af sted til landmænd i både Danmark, Norden og Europa.

Gratis oprettelse af leveringsplan

Som kunde hos Miljøfluen® får du ved opstarten af et forløb, udarbejdet en løsningsplan for hver enkelt stald, der tager højde for staldens dyr, underlag, størrelse m.m. Vores konsulenter er klar til at rådgive dig og finder sammen med dig den bedste plan for din gård.

Gratis rådgivning

Al opstartshjælp og rådgivning er gratis - du betaler kun for de gyllefluer eller snyltehvepse, du skal bruge for at holde betanden af staldfluer nede. Derfor er prisen for løsningen fast, når den er aftalt. Desuden er abonnementet uden binding og du kan altid opsige din aftale med os.

HALPLAN
Nyheder fra Miljøfluen

Planlæg forårets fluebekæmpelse nu

Planlæg det kommende års fluebekæmpelse, mens det stadig er koldt, for når varmen kommer, så vender fluerne også tilbage. Når foråret kommer, så begynder arbejdet i markerne også og tiden bliver knap til at tage stilling til sæsonens fluebekæmpelse. Og hvis først tiden går og de uønskede fluer når at etablere sig sig godt i stalden, skal du arbejde hårdere for at slå bestanden ned.

Læs mere hos Miljøfluen
Hold kontakten
Ring til os
98259900
Skriv til os
info@miljofluen.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside