Info om NutriFair 2025

NutriFair vender tilbage næste gang d. 15.-16. januar 2025.

Messen er åben:
Onsdag d. 15. januar fra 9-17
Torsdag d. 16. januar fra 9-17

Hvad er NutriFair?

NutriFair er Danmarks fagmesse for husdyrproducenter. Messen havde sin debut i 2012, hvor man for første gang kunne åbne dørene for en specialmesse med fokus på produkter til indendørs mekanisering, foder samt dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion.

NutriFair er en målrettet messe med fokus på faglighed og professionalisme, og der er garanti for at møde de helt rigtige mennesker. De besøgende er beslutningstagere og nøglepersoner fra landbruget, der kommer for at skabe nye kontakter og gøre forretning.

NutriFair har tre specialiserede scener, hvor der vil være et spændende program indenfor temaerne: Kvæg, gris, fjerkræ, energi/klima og de unge landmænd.

Hvor kan jeg parkere?

Du kan parkere på de 3500 gratis parkeringspladser i området omkring MESSE C.

Hvad koster det at deltage i NutriFair?

Som besøgende er det ganske gratis at deltage. Du skal blot registrere dig enten online eller i døren til messen.

Hvor kan jeg få noget at spise?

Under NutriFair er der flere muligheder for at få stillet den værste sult og tage en tiltrængt pause – hvad end du vil benytte dig af vores streetfood boder eller slå dig ned i vores loungeområder og nyde en kop kaffe med en god forretningsforbindelse.

På kortet kan du få det fulde overblik over spisesteder under messen.

Kan jeg booke et mødelokale?

Mangler du et lokale til at afholde dit vigtige møde under NutriFair? Der opleves en stigende efterspørgsel på mødelokaler, som vi nærmer os NutriFair. MESSE C har mødelokalet, der passer til netop dit behov. Kontakt konferenceassistent Lisette Dam Pedersen på LP@messec.dk // +45 7592 2566 for tilbud.

Hvem arrangerer NutriFair?

NutriFair arrangeres af MESSE C Fredericia i tæt samarbejde med en række af branchens toneangivende aktører. En stærk messekomité, tætte relationer til brancheforeninger og en dynamisk dialog med medier, udstillere og besøgende gør, at messens faglige niveau øges fra gang til gang.