Nyheder
  • NutriFair

NutriFair 2024 inviterer grønne udstillere – vil hjælpe landmanden i klimakampen

Messen, som finder sted i uge 3 2024, sætter endnu engang aktuelle emner på dagsordenen. NutriFair sætter spot på energi- og klimadagsordenen og fylder hallerne med udstillere, som kan sikre besparelser for landmanden – både på CO2 og på pengepungen.
NutriFair
BOBMANS Milkbus har debut på NutriFair 2024
NutriFair, Danmarks fagmesse for husdyrproducenter, er igen klar til at samle landmænd, virksomheder og fagfolk. Messen agerer mødested for de mest aktuelle temaer inden for landbruget, og januar 2024 er ingen undtagelse. Messen sætter fokus på innovation, energi og fremtidens landbrug og byder ikke mindst på lanceringen af BOBMANs nyeste maskine: Milkbus.
NutriFair
Grønt malkesystem fra GEA Farm Technologies sparer på både el og vand
GEA Farm Technologies’ malkerobot er den mest energieffektive på markedet, viser test af det tyske landbrugsselskab DLG. Det er den velkendte grønne malkerobot fra GEA, model R9500, som vil blive vist frem for landmændene på NutriFair januar 2024.
NutriFair
To skud jern til smågrise optimerer foderomsætning og vækstrate
Smågrise har stor gavn af jerntilskud, det er kendt viden. Men med et dobbelt tilskud af jern øges vækstraten, mave- tarmsundhed forbedres og foderomsætningen optimeres - viser forskningsresultater. Virksomheden præsenterer deres jerntilskud for landmændene på NutriFair 2024.
Nyheder fra udstillerne
HS Tarm A/S
Hargassner Fliskedler

Vi tilbyder en bred vifte med systemer, der tilbyder en ydelse på op til 2.500 kW.

Læs mere hos HS Tarm A/S
BioenergiMAGASINET
Hvis du interesserer dig for bioenergi og biogas

BioenergiMAGASINET er fagbladet når det gælder bioenergi og biogas...læs meget mere på www.bioenergi.dk

Læs mere hos BioenergiMAGASINET
Vestjyllands Andel a.m.b.a
Vestjyllands Andel kommer til NutriFair med verdensnyhed og endnu større stand

For godt og vel to år siden kunne Vestjyllands Andel præsentere en banebrydende nyhed til grovvare-branchen i form af sigtemaskinen VA SizeMatters, der sikrer den rette formaling i foderproduktionen. Siden da har Vestjyllands Andels udviklings- og optimeringsafdeling arbejdet på en gårdmodel af sigtemaskinen, hvis første officielle præsentation bliver på NutriFair.

Læs mere hos Vestjyllands Andel a.m.b.a
AB Neo
Har du set en flyvende gris?

Kom forbi AB Neo's stand - A-1116 - vi har et nyt fodertilskud med, som dine grise vil flyve lige i. Vi har lavet en optagelse hos en af vores tilfredse kunder, hvor grisene bliver fodret med AdiCare Piglet Force - kom forbi og se! AdiCare Piglet Force er et fodertilskud, der hjælper med at stimulere foderoptagelsen hos de mindste grise ved fravænning.

Læs mere hos AB Neo
Vilomix A/S
PIGS365 - Få dynamiske data på daglig basis

I samarbejde med Danish Agro har vi anerkendt den betydelige værdi i anvendelsen af dynamiske data, der leverer griseproducenterne daglige opdateringer om grisene. Vi tager nu det næste skridt ved at udvide vores samarbejde med IQinABox for at introducere PIGS365. Dette giver os mulighed for at tilbyde vores kunder dynamiske data ikke kun om slagtegrise, men også om smågrise.

Læs mere hos Vilomix A/S
Jyga Technologies
CUSTOMER’S TESTIMONIAL: GESTAL FEEDING SYSTEM TRANSFORMS PIG FARMING EFFICIENCY

In this father-daughter testimonial, Daniel and Noémie Vachon, pork producers from Québec, Canada, share their transformative experience with GESTAL technology in their 1,400-head sow farm. They retrofitted their gestation barn in 2020 to meet animal welfare standards and integrated GESTAL systems, including GESTAL Solo+, GESTAL Quattro, and GESTAL 3G, into their operations.

Læs mere hos Jyga Technologies
Co2Pro ApS
Forsyningssikkerhed igennem batterilagring

Huawei C&I LUNA2000 batteriet er en løsning til industrielle kunder som landbruget. En nøglefunktion er batteriets mulighed for at levere nødstrøm, som kan sikre, at der opretholdes strømforsyning i tilfælde af strømafbrydelser. Dette er afgørende for kontinuerlig drift og forretningskontinuitet. Bemærk, at dette kræver ekstra udstyr i eltavlen for at omskifte installationen til off-grid drift.

Læs mere hos Co2Pro ApS
A-Consult Agro A/S
Stor opbakning til Vesthimmerland Biogas fra lokalområdet

Grøn energi til forbrugerne er én positiv ting. Men en anden og væsentlig gevinst ved biogasanlægget i Farsø er en betragtelig reduktion af landbrugets klimaaftryk, som landmændene bakker op om.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
Miljøfluen
Planlæg forårets fluebekæmpelse nu

Planlæg det kommende års fluebekæmpelse, mens det stadig er koldt, for når varmen kommer, så vender fluerne også tilbage. Når foråret kommer, så begynder arbejdet i markerne også og tiden bliver knap til at tage stilling til sæsonens fluebekæmpelse. Og hvis først tiden går og de uønskede fluer når at etablere sig sig godt i stalden, skal du arbejde hårdere for at slå bestanden ned.

Læs mere hos Miljøfluen
Byggeri & Teknik
Energi og klima: Muligheder og perspektiver

Vores kollega Kurt holder oplæg om energi og klima på scene 1 onsdag den 17/1 kl. 13-13.30. Han vil bl.a komme ind på, om der er flere energibesparelser at løbe efter, om CO2 kun er varm luft og "funny money", og hvor på bedriften er der mest at hente. Kom og besøg Kurt på vores stand både onsdag og torsdag. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere hos Byggeri & Teknik
Alltech Denmark ApS
Høsten 2023: Status på mykotoksiner i Europa

Herhjemme i Danmark, fik vi det ene skybrud efter det andet givet bekymring for mykotoksiner, da afgrøderne allerede havde været påvirket af tørke, herunder hvede og byg.

Læs mere hos Alltech Denmark ApS
Terra Connect
Vi ses til NutriFair i januar!

Kom og mød IoT og se hvordan vi i fællesskab kan levere løsninger som giver nytteværdi samt et overblik i en og samme løsning.

Læs mere hos Terra Connect
Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Finansieringstjek gav afsæt til øget belåning

Med et finansieringstjek i hånden tog Søren Korsgaard til møde i banken, hvilket medførte en forbedret realkreditbelåning af ejendommen. Læs mere om Sørens gevinster via linket her

Læs mere hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Jorenku A/S
Staldren bekæmper hjernebetændelse hos grise

Vi har haft fornøjelsen af at besøge Therese Bach, driftsleder hos svineproducent Henrik Larsen i Mørkøv på Midtsjælland, for at få et indblik i deres erfaringer med brugen af Staldren®.

Læs mere hos Jorenku A/S
Scagro A/S
Mikroindkapsling – og reduceret protein til Malkekøer

Øget udnyttelse af aminosyrer fx omkring kælvning (Close-UP) er et speciale for vores partner Vetagro. Ved at ”vombeskytte” aminosyrer, mineraler, vitaminer m.v., kan man øge udnyttelsen. Kom på Stand A-1182 og tal med Benedetta Tugnoli om bl.a.: Timet (Methionin) Relys (Lysin), SmartSel (Na Selenite) Ruprocol (Cholin) MecoVit (Methion

Læs mere hos Scagro A/S
Veng System A/S
Veng Infra

Veng INFRA er en varmelampe fra øverste hylde med en konkurrencedygtig pris. INFRA'en er med infrarød teknologi som sikrer korrekt varme niveau i hulen. Varmekurver kan enkelt tilpasses via mobiltelefonen. Magnetstyret og vaskbar.

Læs mere hos Veng System A/S
SUKUP EUROPE A/S
Omrører til planlager

Vores nye omrøresystem til planlagre giver dig en bedre udnyttelse af dit anlæg. Ved opbevaring i planlager, kan man støde på udfordringer med kondenslag, våde lommer og lang tørretid. Dette kan afhjælpes ved at installere vores nye omrøresystem - Maxi Stirrer - som kan leveres til anlæg med en bredde på op til 15 meter. Systemet kan udstyres forsk. snegletyper, alt efter afgrøde/materiale.

Læs mere hos SUKUP EUROPE A/S
Calvex A/S
VI HAR ET FANTASTISK TILBUD!

Frem til den 19. januar 2024 får du 1 lod pr. købt og leveret palle mælkepulver til vores store lodtrækningskonkurrence, hvor hovedgevinsten er et rejsegavekort til en værdi af DKK 30.000,- Derudover er der mulighed for at vinde gavekort til Bøf & Bowl, billetter til Legoland og mange andre skønne præmier – og der er gevinst på alle lodder! Lodtrækningen sker ultimo januar 2024.

Læs mere hos Calvex A/S
Daltec A/S
Sektionsopdelt portionsfodring med tørfoder

Med Daltecs fodringsanlæg til portionsfodring med tørfoder kan blandingsforholdet mellem flere forskellige fodermidler justeres individuelt på stiniveau. Princippet er velkendt fra mere end 20 års drift. Nu kan et Daltec portionsfodringsanlæg opdeles i f.eks. en hovedkreds og 2 underkredse. Dét sparer transporttid, minimerer elforbruget og mindsker slitagen.

Læs mere hos Daltec A/S
Mørch Teknik / 14985042
Hardox slidplader

Sidste nyt fra Mørch Teknik. Vi kan nu tilbyde skrabere til fast gulv med udskiftelige Hardox slidplader, og samtidig leveres disse med en ekstrem slidstærk gummi skrabelæbe. Denne model er specielt velegnet til stalde med sand, hvor de normale skrabere slides ekstremt meget. Vi leverer skrabere tilpasset alle typer stalde, med og uden dræn.

Læs mere hos Mørch Teknik / 14985042
Payback Lubricants Danmark ApS
#302 MOLY CHAIN LUBE ISO VG 46/120

#302 Chain Lube Multi 46/120 er en ekstremt trykfast kædesmørring og er specielt udviklet til alle typer centralsmøresystemer i ekstremt støvede miljøer. Indeholder et særligt opløsningsmiddel der gør olien kraftigt penetrerende og let pumpbar i et centralsmøringssystem. Olien penetrerer omgående i kædens led og ruller hvorefter opløsningsmidlet fordamper og olien og genvinder sin viskositet.

Læs mere hos Payback Lubricants Danmark ApS
HAMLET PROTEIN A/S
Speed is the name of the game!

Produkter fra Hamlet Protein nedbrydes og optages hurtigere end protein fra sojaskrå - og langt hurtigere end protein fra sojaproteinkoncentrater.

Læs mere hos HAMLET PROTEIN A/S
Allflex dan-mark ApS
LeeO – Unik data på hver enkelt gris.

Du kan nu optimere hele din besætning med sporing og overvågning af den individuelle gris. LeeO er en unik løsning som forbinder slagtedata til den individuelle gris. Grisen tildeles et unikt elektronisk øremærke fra fødsel og derpå kan du nu I LeeO registrere og kortlægge alle væsentlige hændelser gennem hele grisens livscyklus. Kontakt Allflex, Kristian på tlf. 24 94 50 21 og hør mere.

Læs mere hos Allflex dan-mark ApS
ACO Funki A/S
Støbejernsriste til farestier 60x80 cm

Den glatte overflade af vores nye riste sikrer en behagelig hvileområde for søerne, hvilket reducerer stress under faring. Findes i størrelse 60x80 cm med 5% eller 50% åbning.

Læs mere hos ACO Funki A/S
Mollerup Mølle
Mollerup Mølle - Fast arbejde

Familieånden gennemsyrer foderstofforretningen på Mors, der hvert år omsætter for 2,2 milliarder kroner. Her hjælpes de ad. Og de to fætre, som ejer stedet, trækker da også langt hellere i arbejdstøjet end i jakkesæt.

Læs mere hos Mollerup Mølle
Peab Asfalt A/S
Vidste du at alle vores asfalttyper fås som ECO-Asfalt?

ECO-Asfalt er et dokumenteret mere klimavenligt alternativ til traditionelt produceret asfalt. Beregningerne er foretaget i et eksternt verificeret system. Med ECO-Asfalt opnår du gennemsnitligt 40 % reduktion af CO2-udledningen fra dine belægninger afhængig af asfalttype. ECO-Asfalt er asfalt af samme kvalitet som normalt - blot produceret på vedvarende energi og dermed mere klimavenligt.

Læs mere hos Peab Asfalt A/S
Sundhedsshoppen
Lyt til John Jonasen

Er dine hofter ved at være slidte? Og vil du gerne undgå kunstige hofter? Det er der heldigvis råd for. Lyt til landmand John Jonasen, som undgik kunstige hofter og i stedet opbyggede kroppen med naturlige kosttilskud, bla. kollagen.

Læs mere hos Sundhedsshoppen
GreenFarm
GreenFarm på scenen torsdag

Torsdag d. 18. januar kl. 12.30-13.00, kan du opleve CEO Frank Wennerberg på Scene 1. Hør mere om GreenFarms løsning, der enkelt og lokalt reducerer klimagasser på bedriften. Frank vil fortælle om fordele for landmanden: - Egenproduktion af strøm og varme - 24/7/365 - Forbedret gødning - Dokumenteret reduktion af CO2e - Opsamling af biogen-CO2 - Ingen ekstra arbejdsopgave

Læs mere hos GreenFarm
European Protein A/S
Fermenteret protein giver benhårde avlssøer

Hos Molsgaard Svineavl på Mors har Allan Gade Nielsen ændret på sin foderstrategi. Det betyder, at både so- og smågrisefoder har fået tilsat fermenteret protein. Hør, hvad avleren har fået ud af sin nye proteinstrategi.

Læs mere hos European Protein A/S
SEGES Innovation
ESG-rapport skræddersyet til landbruget

ESG-rapportering kan være en stor opgave. Men med ESGreenTool Report får landbruget en hjælpende hånd. I værktøjet skal du blot besvare en række spørgsmål om dit landbrug, og så står du til sidst med en færdig rapport i hånden. Rapporten viser på en overskuelig måde, hvordan bedriften klarer sig på en lang række nøgleområder såsom CO2-aftryk, biodiversitet, ledelse, medicinforbrug etc.

Læs mere hos SEGES Innovation
Uno-X Landbrug
Vi er klar til NutriFair 2024!

Når NutriFair løber af stablen er vi selvfølgelig at finde på messen for at dyrke vores kunderelationer. Du finder os på stand 1310. Vi ser frem til gode og faglige snakke om branchen, olie og ikke mindst, hvad vi kan gøre for dig og dit landbrug. Dette år byder på: Morgenmad kl. 9 Det er først-til-mølle-princip. Konkurrence om en 208 liters tromle smøreolie Vi glæder os til at se dig

Læs mere hos Uno-X Landbrug
Danish Agro
PIGS365 - dynamiske data gør forskellen

Hvordan virker det? Daglig viden om dine grise. Før kunne landmændene se data som kvartalsvise nedslag, men PIGS365 giver landmændene mulighed for på et endnu mere oplyst grundlag at overvåge eksempelvis grisenes trivsel, foderforbrug og tilvækst, reagere hurtigt og handle herefter.

Læs mere hos Danish Agro
Højgaards
Modulær Separation

Hvorfor vælge en separationsløsning? Der er store besparelser og mange fordele ved at separere din gylle. Vi glæder os til at se dig på standen og gøre dig klogere på hvorfor du skal vælge en separationsløsning.

Læs mere hos Højgaards
Salfarm Danmark A/S
Optimal jernpleje giver vindergrise!

Nyt studie fra Kentucky viser ekstra jern kan hjælpe grisene til bedre trivsel og tilvækst samt lavere dødelighed. Forsøget viser at grise der er tildelt 1 ml 200mg/ml inden for det første levedøgn og igen ved dag 6-8, r at grisene er mere trivelige og med højere vægt ved indsættelse i klimastalden. Studiet viser yderligere en betydelig reduktion i foderforbruget med op til 3,6kg

Læs mere hos Salfarm Danmark A/S
Novadan ApS
Nova Optimizers mange fordele

Nova Optimizer reducerer nitratudledningen og tilføjer 15% mere kvælstof til afgrøderne.

Læs mere hos Novadan ApS
Mosegården-Teknik - JH Agro
Milkbus

Milkbus er udviklet i samarbejde med BOBMAN og JH Agro/Mosegården-Teknik Den elektriske Milkbus er det optimale valg for landmanden med den store kalvebesætning. Milkbus er en hurtig og effektiv maskine, der hjælper med at dosere mælken til kalvene, så de får præcis den mængde, de skal bruge og samtidig med den rette temperatur.

Læs mere hos Mosegården-Teknik - JH Agro
CR Foderservice
GuldMix fravænningskoncentrat

CR-F har gennem godt to år, med stor succes, solgt fravænningskoncentratet "GuldMix". Koncentraterne dækker vægtklasserne 3-5 kg og 6 - 9 kg. De er udviklet i samarbejde med DK-Svinerådgivning som står inde for den faglige korrekte sammensætning og råvarevalg, som vi mener har stor betydning, når de små grise skal vænne sig til mere vegetabilske fodermidler. Køb fravænningskoncentrater hos CR-F

Læs mere hos CR Foderservice
Future Farming Aps
Automatik

Det er muligt at automatisere varmelamperne, ønskes dette indstilles lamperne efter en automatisk kurve, som er opsat efter pattegrisenes behov, mellem 35-40 grader ved fødsel. Temperaturen falder gradvist over 10 dage og slukker til sidst. Automatiseringen tager højde for rumtemperaturen hele året, men specielt om sommeren hvor rumtemperaturen kan være over 30 grader, hvilket betyder at lamperne.

Læs mere hos Future Farming Aps
Fremtiden Staldinventar A/S
Grise inventar - Fremtiden Staldinventar

På billedet ses, inventar til farestalds inventar . Farevingerne er udviklet hvor der er taget højde for dyrevelfærd og ihjel lagt pattegrise. Der er lagt stor vægt på arbejdsmiljøet og dyrevelfærd i den valgte løsning. Altså en bedre løsning både for medarbejderne og dyrene. Ring el. skriv endelig til os, hvis i står og skal bygge nyt eller skal renovere eksisterende stalde.

Læs mere hos Fremtiden Staldinventar A/S
smaXtec GmbH
TruAdvice Disease Indication

The TruAdvice technology revolutionizes early disease indication in dairy cows. By combining high-quality data collected from hundreds of thousands of cows using bolus technology inside the cow and artificial intelligence, TruAdvice not only enables early disease indication but also precisely identifies suspected mastitis cases. This allows farmers to respond faster and more effectively.

Læs mere hos smaXtec GmbH
BioNutria Danmark ApS
Grønne produkter til økologisk jordbrug

Ud over vores mange produkter til konventionelt jordbrug kan BioNutria nu levere 11 produkter til økologiske jordbrug og har dermed produkter til ethvert behov. Alle er naturligvis, som vores øvrige produkter, fremstillet af de absolut bedste og mest planteoptagelige råvarer godkendt til økologisk brug. Produkterne er registreret som EU gødninger og tilladt i økologisk jordbrug.

Læs mere hos BioNutria Danmark ApS
3S A/S
Tonisity Px

Pattegrise får en god start med en ny proteindrik. Den nye proteindrik Tonisity Px til grise har vist sig at være en god hjælp til selvhjælp i farestalden. Tonisity Px giver ikke kun grisen energi og væske, men ernærer også tarmcellerne, så tarmen bliver i stand til at optage mere foder. De første erfaringer med den isotoniske proteindrik Tonisity Px er ikke til at tage fejl af.

Læs mere hos 3S A/S
RIEL Energi A/S
RIEL Energi Lancerer nyt banebrydende varmepumpemodul

RIEL Energi A/S´ kombimodul til varmepumper. Produceret i Danmark og er selv udviklet af RIEL Energi. Sikrer dig ubegrænset varmt vand i energiklasse A+++, som den eneste løsning på markedet med denne energiklassificering. Modulet består af en pladeveksler og en gennemstrømsvandvarmer på el, og varmen fra din varmepumpe, bruges til at forvarme brugsvandet i pladeveksleren. Kompakt design sikr..

Læs mere hos RIEL Energi A/S
A-Consult Agro A/S
En fair pris og sikker drift

- Det skal bare fungere, siger Mads Tjener, som er svineproducent i Boddum, ved Hurup Thy. Han udvider i øjeblikket bedriften og har planer om en full-line produktion af slagtesvin. Derfor øges hans behov for gylle-kapacitet, og i løbet af juni 2023 opfører A-Consult en ny tank i forbindelse med et byggeri til slagtesvin.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
GreenFarm
Gråsten Landbrugsskole er "GreenFarmer"

"Jeg synes, det er fedt, at det her anlæg ikke er et fremsyn. Det er kendt teknologi, som kan bruges her og nu. Det her er ikke blot et anlæg, som gør, at vi bliver selvforsynende i strøm, og går i nul på den front, men GreenFarm-anlægget kan potentielt gøre os CO2-neutrale." Sådan lyder det fra forstander på Gråsten Landbrugsskole, Bjarne Ebbesen, der i 2023 indviede Danmarks første anlæg.

Læs mere hos GreenFarm
Terra Connect
Professionel mailløsning

Office 365 med hosted Exchange

Læs mere hos Terra Connect
Scagro A/S
Combi-FER - undgå det ekstra hul i grisen

De hurtigst voksende pattegrise har risiko for at udvikle anæmi (jernmangel) før fravænning. Besøg Scagro på stand A-1182 og hør om "The Iron Gap", som typisk opstår når grisene har tilføjet 5 kg kropsvægt Med Combi-FER kan du optimere ekstra jern i relation til behov - i modsætning til at stresse grisene med en ekstra injektion

Læs mere hos Scagro A/S
Jorenku A/S
PRESSEMEDDELELSE: Staldren® nedbryder afrikansk svinepest

Jorenku A/S, en førende dansk producent af bl.a. hygiejneprodukter, offentliggør med begejstring de lovende resultater fra et nyt kinesisk universitetsstudie. Studiet viser, at Staldren® har en imponerende evne til fuldstændigt at nedbryde både afrikansk svinepest (ASFV) og porcin epidemisk diarré (PEDV).

Læs mere hos Jorenku A/S
Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Stærkt ejendomsmarked – specielt jord

Priserne stiger 3,2 til 3,4% på huse, sommerhuse og ejerlejligheder. Derimod stiger jordprisen i 2. kvartal med hele 5,8% og den samlede stigning i år ligger på 6,9% Dermed fortsætter jordprisen med at stige mere end det øvrige ejendomsmarked. Det er helt naturligt, da der fortsat er en manko på 10-15% til det øvrige ejendomsmarked. Læs hele nyheden via linket

Læs mere hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Danish Agro
Tænk hvis du løber tør for foder inden du opdager det?

Digital monitorering af dine siloer. Når først du har prøvet løsningen fra Danish Agro - ser du behovet. Det visuelle kamera vil vise dig, om du er ved at løbe tør for foder - alle data er samlet på ét sted, og du kan samtidig måle dine siloer op imod hinanden. Via billederne kan du også se, hvordan foderet er fordelt i siloen.

Læs mere hos Danish Agro
Veng System A/S
Smittesikring UV-C

Har du overvejet at smittesikre din ejendom, så kom forbi og få en snak med os omkring dit projekt. Vi laver standløsninger og skræddersyet løsninger der passer til din stald

Læs mere hos Veng System A/S
SEGES Innovation
Beregn klimaaftrykket for dine grise

I det digitale klimaværktøj ESGreenTool® Climate kan du nu – udover bedriftens samlede klimaaftryk – også beregne klimaaftrykket for fravænnede grise, smågrise og slagtegrise samt for pr. kg. levende slagtegris. Grisens produktaftryk beregnes bl.a. ved at se på faktorer som foderets klimaaftryk, produktiviteten i stalden, staldindretningen, miljøteknologi og indkøbte varer.

Læs mere hos SEGES Innovation
Terra Connect
Gratis IT-tjek!

En teknologisk tilstandsrapport.

Læs mere hos Terra Connect
Terra Connect
Sikring af dine værdier!

Har du sikret dine værdier? Find dine ting, hvor som helst, når som helst. - og få alarm hvis trackeren flytter sig.

Læs mere hos Terra Connect
Vilomix A/S
SiloInsite - Spar tid, penge og få hjælp til rettidig omhu

En digital løsning til monitorering af dine siloer - med visuel inspektion.

Læs mere hos Vilomix A/S
Scagro A/S
Effektiv hulestrøelse til farestalden

PiggyDRY kom på markedet for snart 4 år siden og er blevet det eksklusive hulestrøelse - der er til at betale. Indeholder 50 % fiberfraktion, herunder kartoffelfibre. Suveræn sugeevne og tilsat en desinficerende agent + en aroma, der trækker smågrisene til hulen.

Læs mere hos Scagro A/S
HS Tarm A/S
Monoblok varmepumpe LVG2

Varmepumperne i LVG2-serien er med den indbyggede EVI-teknologi bygget til det nordiske klima. Indedelen er en 5 tommer skærm og via det intuitive farve-touch panel gennemføres simpelt og enkelt opsætningen af det færdige varmeforsyningssystem. På billedet vist med 120 l Buffer

Læs mere hos HS Tarm A/S
Jorenku A/S
Nyt strømiddel til pattegrise forebygger navlebrok

Jorenku har succes med et nyt strøelsesprodukt til farestalden, hvor tilbagemeldingerne blandt andet lyder på reduceret forekomst af navnebrok.

Læs mere hos Jorenku A/S
Terra Connect
Sikring af egendom

Overvågning af indkørsler, stalde, kontrolrum mm. • Se med live • Adgang fra enhver enhed • Ingen driftomkostninger • Gem optagelser

Læs mere hos Terra Connect
Daltec A/S
Daltec DSM Mobile app

Med Daltec DSM Mobile app kan du tage dit fodringsanlæg med i lommen. Du har fuld indsigt i den øjeblikkelige drift, kan se evt. alarmer og også ændre på parametrene via din smartphone. Det er også slut med gule sedler i skjortelommen, for du kan stå ude ved den enkelte grisesti og tilpasse fodringen via app'en.

Læs mere hos Daltec A/S
HS Tarm A/S
HS Sunsystem

HS SunSystem - vi har et produkt, bestående af solceller og batteri, der kan gøre dig op til 80% selvforsynende. Styringen i HS SunSystem sikrer, at du kun køber strøm fra nettet når det kan betale sig i forhold til de aktuelle elpriser og vejret der hvor du bor. Sunsystem - producerer, køber, lagrer og forbruger strøm på den mest intelligente og økonomisk forsvarlige måde.

Læs mere hos HS Tarm A/S
Terra Connect
Installation af hardware

Alt hvad du har brug for - hverken mindre eller mere. • Vi kommer ud og sætter det op • Ingen parts software • 3 års onsite garanti • Tekniker flyttes data over på stedet • Vi kører ikke før der virker som aftalt

Læs mere hos Terra Connect
Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Agrocura avis nr. 14

Så er vores årlige Agrocura Avis på gaden – igen som indstik i Effektivt Landbrugs weekendavis og som digital udgave her på siden. Årets avis er traditionen tro spækket med faglige analyser af finans- og råvaremarkederne og spændende kundecases. Læs den via linket

Læs mere hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Scagro A/S
FeLIQs TF - det ultimative drikkejern

FeLIQs TF’s indhold af bl.a. mælkesyre, elektrolyt og aroma sikrer stor drikkelyst og understøtter fordøjelsen. Aflejres ikke i ledninger og nipler. Kan også anvendes manuelt som supplement i farestald, ved udfordrede grise eller behov for ekstra jerntildeling. FeLIQs TF anvendes i en kun 1,25-1,50 % opløsning og er det mest koncentrerede produkt på markedet.

Læs mere hos Scagro A/S
ACO Funki A/S
MAG-boks: Løbe- og dragtighedsboks

Bedre velfærd for søerne og overordnet produktivitet. Vores løbe- og drægtighedsboks giver et rummeligt miljø, hvor søerne kan bevæge sig frit. Det sikrer god trivsel hos søerne. Boksen er designet med soens helbred i fokus. Den forhindrer søerne i at klemme sig igennem rørene. Dette mindsker stress og eventuelle skader hos søerne.

Læs mere hos ACO Funki A/S
Vilomix A/S
X-Bond®: Toksinbinderen med en effektiv tre-komponents effekt

Foderet er altafgørende for sunde og produktive grise. Derfor har det konsekvenser, hvis afgrøderne kontamineres af naturligt forekommende mykotoksiner. Ofte vil grisenes ydelse og den generelle produktivitet blive påvirket med et indtægtstab som følge. Vilomix har udviklet X-Bond® for at minimere og forebygge denne risiko.

Læs mere hos Vilomix A/S
A-Consult Agro A/S
Fremtidssikret slægtsgård

Niels Haunstrup er 7. generation på slægtsgården Øster Haunstrup 10 km vest for Herning. Gården har netop udvidet kapaciteten, så der fremover bliver plads til 1.350 malkekøer. Dét giver en øget gylleproduktion, og derfor har gården netop fået installeret ny AGRI-TANK® fra A-Consult.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
ACO Funki A/S
Varmeplade til smågrise

Vores nye vandvarmeplader udnytter den naturlige konvektion af vand, hvilket sikrer ensartet varmefordeling uden at overbelaste elektriske systemer. Denne effektivitet fører til reduceret energiforbrug, der resulterer i besparelser på el-omkostninger i det lange løb. Findes i størrelse 120x40 cm (10L) eller 120x50 cm (11,5L).

Læs mere hos ACO Funki A/S
ACO Funki A/S
FarrowComfort faresti til løsgående søer

FarrowComfort er en faresti til løsgående søer, hvor en sotrug er placeret i umiddelbar nærhed af gangen. Smågrisehulen er ligeledes placeret tæt på gangen, hvilket gør det nemt at tilgå både soen og smågrisene. Stien er rummelig og giver god plads indeni, hvilket er afgørende for soens komfort og for at lette håndteringen af dyrene.

Læs mere hos ACO Funki A/S
Vestjyllands Andel a.m.b.a
NYT foderkoncept til højtydende køer

Vestjyllands Andels kvægfodergruppe kommer til NutriFair med et nyt foderkoncept. Under navnet VA High Energy vil vi stille skarpt på vigtigheden af, at højtydende køer har de bedst mulige betingelser for at levere den størst mulige mælkeproduktion. Samtidig kan du høre mere om, hvorfor det er vigtigt at have flere strenge at spille på...

Læs mere hos Vestjyllands Andel a.m.b.a
Jorenku A/S
Optimering af foderkonservering med Propionsyre+

Effektiv konservering af foder og kornlagre er af største vigtighed. Derfor har Jorenku A/S lanceret Propionsyre+, som kan anvendes af økologer og ikke kræver HACCP godkendelse.

Læs mere hos Jorenku A/S
Vilomix A/S
X-Bond® Rumen: Toksinbinderen med en effektiv tre-komponents effekt

Foderet er altafgørende for sunde og produktive køer. Derfor har det konsekvenser, hvis afgrøderne kontamineres af naturligt forekommende mykotoksiner. Ofte vil køernes ydelse og den generelle produktivitet blive påvirket med et indtægtstab som følge. Vilomix har udviklet X-Bond® Rumen for at minimere og forebygge denne risiko.

Læs mere hos Vilomix A/S
SEGES Innovation
Beregn klimaaftrykket for dine slagtekyllinger

I landbrugets klimaværktøj ESGreenTool Climate kan du nu udregne klimaaftrykket, både på bedriftsniveau og på produktniveau, pr. kg. levende slagtekylling for hvert hold, du har produceret. Værktøjet kan give dig et overblik over, hvordan du som producent kan sænke sit klimaaftryk yderligere. Altså vil du kunne bruge det som et værktøj til at blive endnu mere klimavenlig på din bedrift.

Læs mere hos SEGES Innovation
Jorenku A/S
Staldren giver mærkbar reduktion af coli-yverbetændelse

Søren Kristensen, ejer af Hveddegaard nær Kibæk i Midtjylland, driver en konventionel malkekvægbedrift med 750 malkekøer. Vi besøgte ham for at få indblik i hans erfaringer med Staldren®, og hvordan det styrker sundheden i hans kvægstalde.

Læs mere hos Jorenku A/S
Alltech Denmark ApS
10 Symptomer på mykotoksiner hos grise

Her er 10 typiske symptomer, som griseproducenter bør være opmærksomme på, når det drejer sig om at opdage mykotoksin-relaterede udfordringer

Læs mere hos Alltech Denmark ApS
A-Consult Agro A/S
Stabile tanke til fremtidssikret anlæg

Foersom Bioenergi syd for Tarm bliver et biogasanlæg forberedt til fremtiden. Dét kræver tanke, der kan rumme og tilpasses forskellige produktionsformer og råvaretyper. A-Consult leverer betontankene til anlægget, der forventes at stå klart sidst i 2023.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
Scagro A/S
4Lac Plus So–Booster – fedt, energi og mælk

Soens lever er max. udfordret lige omkring faring. 4Lac Plus understøtter leverens om-dannelse af fedt til energi og til mælk. Færre dødfødte, øget mælkeproduktion – flere fravænnede og højere fravænningsvægt. Kom ind og se testresultater af 4Lac Plus. So-boosteren 4Lac Plus tildeles 5 dage før og 5 dage efter faring med 2x25 gram om da-gen (i alt 0,5 kg pr. so).

Læs mere hos Scagro A/S
Terra Connect
Netværk

En hurtig og sikker løsning - også med flere brugere.

Læs mere hos Terra Connect
Mollerup Mølle
Voldsom vækst hos Mollerup Mølle

Nyt tørreri skal øge eksport og vækst. Mollerup Mølles sidste to lagerhaller på havnen i Aalborg er netop færdigbyggede, men allerede nu er der gang i endnu en udvidelse. Et stort tørreri skal stå klar til den kommende høstsæson.

Læs mere hos Mollerup Mølle
Veng System A/S
Veng Stage

Veng STAGE er en niveau regulerbar varmelampe der reguleres vha. magnet (on/off/50%). Perfekt varmespredning i hulen. Lampen er endvidere vaskbar

Læs mere hos Veng System A/S
Vilomix A/S
Vilomix er blevet podcaster: Vitaminpillen - i stalden med Vilomix

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan vi kan sikre, at vores kvæg og grise trives og yder deres bedste? Så er du kommet til det rette sted. I "Vitaminpillen - I stalden med Vilomix" tager vores kvægrådgiver, Henrik Baymler, og vores griserådgiver, Julie Holsbo, dig med på en spændende rejse ind i landbrugsverdenen. Sammen med Landbrugspodcasten udforsker vi foder, mineraler og meget mere, al

Læs mere hos Vilomix A/S
Co2Pro ApS
505W solcellepanel til landbrug og industri

LONGi Solar er en førende global producent af solpaneler og solceller. Virksomheden blev grundlagt i Kina i 2000 og har siden etableret sig som en af de største og mest anerkendte aktører inden for solenergiindustrien. LONGi Hi-MO 5m LR5-66HPH er et højtydende 505W panel til solcelleanlæg i f.eks. landbrug og industri. Co2Pro ApS er officiel LONGi distributør.

Læs mere hos Co2Pro ApS
Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Optioner forbedrede indtjeningen

På trods af at Martin Christensen egentlig havde solgt sit korn i høsten lykkedes det ham alligevel at komme med på de stigende råvarepriser i efteråret 2022. Handlen med optioner via Agrocura blev redningen. Læs mere om Martins strategi og få hele hans fortælling med, via linket

Læs mere hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Veng System A/S
Veng Farmviewer

Kom forbi og se vores nyeste brugerflade på vores ventilation. Kan enkelt tilkobles vores nuværende løsning

Læs mere hos Veng System A/S
Scagro A/S
A48 Triple – lynhurtig syrning af kalvemælk

A48 Triple mælkesyrner sænker pH og øger evnen til at fordøje mælkeprotein og fedt. Syrningen og tilsætningen af mælkesyrebakterier øger antallet af de naturlige gode bakterier i mave- tarmsystemet – og gør det sværere for coli, salmonella m.v. at trives. Er også tilsat naturligt E-vitamin for at understøtte immunsystemet. A48 Triple anvendes med kun 5-8 gram pr. 10 ltr. mælk.

Læs mere hos Scagro A/S
SEGES Innovation
Nem gylleflydelagslog med automatiske påmindelser

Nu er det nemt for brugere af FarmTracking Premium at føre en gylleflydelagslog i appen SmartSlurry. Når brugeren registrer en gylleudbringning i FarmTracking Premium, bliver den automatisk overført til SmartSlurry. Når det er tid til at inspicere gylleflydelaget, får han eller hun automatisk en påmindelse på sin mobil dagen før.

Læs mere hos SEGES Innovation
Terra Connect
Supportabonnement

Landbrugets bedste og mest professionelle IT-support!

Læs mere hos Terra Connect
Terra Connect
Husk sikkerheden!

Så kan alle sove trygt om natten.

Læs mere hos Terra Connect
Terra Connect
Sikring af data

Så dine vigtige informationer aldrig går tabt.

Læs mere hos Terra Connect
Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Nyt produkt - Agrocura Jordpristjek

Vi er glade for at kunne løfte sløret for vores nye produkt: Agrocuras Jordpristjek 🌱 Med Agrocuras Jordpristjek får du en objektiv vurdering af jordprisen i dit specifikke område, som klæder dig godt på til 🌱 finansiel optimering 🌱 køb af jord 🌱 salg af jord – hvad end dit behov er, står vi klar til at rådgive. Læs meget mere om vores nye produkt på vores hjemmeside

Læs mere hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Danish Agro
Overblik på kun 2 min. med ProGrow

Fremtidens digitalisering i grisestalden. Digital produktionsovervågning med ProGrow er ét af værktøjerne til at opnå den optimale foderstrategi og produktions optimering baseret på grisenes vækst, ædeaktivitet, vandforbrug og staldklima i realtid.

Læs mere hos Danish Agro
Scagro A/S
NutriSuin - flydende grødfoder før fravænning

Træn smågrisene til større foderoptag og forbered dem til fravænning med enzym- og fodertræning med blot 400 gram foder. Udfodres med low-tech vognen MobiSuin - uden store tekniske investeringer. En pattegris der lærer at æde inden fravænning, vil fortsætte med at æde! Mød Luc Willekens fra NutriSuin, Holland og høre om PreSuin Pro og BabySuin koncept inklusiv MobiSuin.

Læs mere hos Scagro A/S
Scagro A/S
Mikroindkapsling – fokus på fravænningsdiarré

Vetagro fremviser på Scagro-standen nyheden AviPower 5, der er udviklet som et alternativ til anvendelse af medicinsk Zink. Produktet tilsættes på foderfabrikker og i Premix. Derudover har Vetagro deres AviPlus S tilsætningsstof med, som nu er udviklet til 3. generation - samt Zincoret S mikroindkapslet Zink til at dække smågrisenes basisbehov i blandingen – men med en bedre optagelse

Læs mere hos Scagro A/S
Veng System A/S
Smittesikring Filterløsning

Ønsker du at smittebeskytte din ejendom mod luftbårne sygdomme og overvejer du en filterløsning? Vi laver både standardløsninger og skræddersyet løsninger - kom forbi og få en snak.

Læs mere hos Veng System A/S
Vilomix A/S
ProGrow - Realtidsdata der hæver din bundlinje

ProGrow er en kamerateknologi til grise, hvor realtidsdataen giver en unik mulighed for optimering og sparring på de aktuelle produktionsresultater her og nu. Teknologien er udviklet af SKOV A/S og forhandles af Danish Agro og Vilomix.

Læs mere hos Vilomix A/S
Terra Connect
TERRA MOBIL - Landbrugets teleselskab

Mange har allerede skiftet - skal du også være med?

Læs mere hos Terra Connect
A-Consult Agro A/S
Lort og lagkage bliver til grøn energi

Landmand Henrik Mols fra Kiddegård ved Jelling har opført et gård-biogasanlæg, hvor han producerer ca. seks millioner kWh strøm om året til elnettet ud af affaldsprodukter fra landbruget og rester fra kageproduktion.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
Jorenku A/S
Undgå friskkornsforgiftning hos grise

Friskkornsforgiftning er en velkendt sygdom, der har plaget dansk griseproduktion i årevis, men dens årsager og mekanismer er stadig ikke fuldt ud forstået.

Læs mere hos Jorenku A/S
A-Consult Agro A/S
Fremtidens landmænd kommer tæt på nyt biogas-koncept

Mini-biogasanlæg, der omdanner landbrugets egen gylle til energi og gør bedriften CO2-neutral. Dét er virkeligheden på Gråsten Landbrugsskole. Skolens nyetablerede anlæg skal vise eleverne, hvordan fremtidens landbrug kan blive en vigtig brik i den grønne omstilling. Det er GreenFarm™, der har opført anlægget, og A-Consult leverer tankene.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
A-Consult Agro A/S
Grøn gas på herregården

- Vi tror meget på hele dagsordenen omkring bæredygtighed og cirkulær tankegang – at få mere ud af det, vi har. Hvis vi kan udnytte restprodukterne og samtidig gøre det til en forretning, så bliver det interessant. Sådan formulerer landmand Kristian Lundgaard-Karlshøj sin tilgang til biogas og andre grønne tiltag, som han i disse år ruller ud i stor stil på herregården Ausumgaard.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
A-Consult Agro A/S
Mere holdbare i længden

Niels Aage Arve driver en større svineproduktion på 1320 søer på sit landbrug i Mejlby ved Hjortshøj, nord for Aarhus. Det skaber årligt betydelige mængder gylle, og derfor er det vigtigt med gode og driftsikre gylletanke. Niels Aage handler med A-Consult, som tilbyder tanke med indstøbte stålliner, og det er den midtjyske landmand vældig godt tilfreds med.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
Vilomix A/S
ProGrow - Kom og mød Tina Lyngbæk Hansen

Vi får besøg af Danish Agros kunde, Tina Lyngbæk Hansen, på vores fælles stand. Tina er driftleder hos Skovdal Svineproduktion ved Stubbekøbing på Falster og har implementeret vores innovative digitale løsning, ProGrow. Kom og lyt til hendes unikke perspektiver, oplevelser og ønsker, når det kommer til at generere værdifuld data. Tina deler gerne sin indsigt og erfaring

Læs mere hos Vilomix A/S
Scagro A/S
MaxiVital NC - ”Health booster” til fravænning

Synergieffekt er i fokus med MaxiVital NC. De org. syrer coates med fedtsyrer og placerer virkningen der, hvor problemerne reelt opstår – i tarmsystem efter maven. Salte/elektrolytter og organiske mineraler understøtter fordøjelsessystemet – drikkelyst stiger og pH sænkes. MaxiVital tilsættes afhængig af pH i indgangsvand, så der opnås et pH på 3,8-4,2 ved drikkeniplerne (ca. 1,75-2,0 promille

Læs mere hos Scagro A/S
Jorenku A/S
Fårehyrde deler hemmeligheden bag sunde får – en erfaring fra marken

For David Wootton har slikspande fra Jorenku resulteret i færre problemer med kobber- og selenmangel. På en naturskøn dansk mark på Lolland har vi haft den fornøjelse at besøge David Wootton, en dedikeret fårehyrde, der gav os et indblik i sin erfaring med Mineral Lick Summer Garlic fra Jorenku.

Læs mere hos Jorenku A/S
A-Consult Agro A/S
Optimeret biogasanlæg med nye, gamle tanke

Det forbrugerejede selskab SSF Energi leverer varme og el til 374 husstande i Nordvestsjælland – nu endnu mere miljøvenligt og cirkulært. Biogasanlægget kører på både gylle og frugt- og grøntaffald fra lokalområdet og er optimeret med nye tanke, bygget på fundamentet af de gamle. En bedre, billigere og grønnere løsning.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Præsentationsmateriale bidrog til bedre belåning og åbnede op for flere udviklingsmuligheder

Flemming Jensen havde i længere tid gået og grublet over sine bankforhold. Han ville gerne forbedre sine finansielle vilkår, men var kørt fast hos sin bank. Efter at have afsøgt markedet konkluderede han, at Agrocura skulle løfte opgaven. Læs hele Flemmings fortælling om bankskifte og hvordan processen åbnede op for nye tanker og drømme, via linket

Læs mere hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Samarbejde på tværs løste Lars' udfordringer

Lars Christensen havde i mange år haft en negativ indskudskonto som han ikke vidste hvordan han skulle vende. Efter lappeløsning på lappeløsning, blev et møde med rådgivere fra Agrocura startskuddet på at få vendt negativ til positiv. Læs hele Lars' fortælling om rejsen fra negativ til positiv via linket.

Læs mere hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
European Protein A/S
Fermenteret raps sænker klimaaftrykket fra soja i grisefoderet

European Protein har netop offentliggjort klimaaftrykket for sine mælkesyrefermenterede proteinløsninger. Med et besparelsespotentiale på op til 92 procent CO2-ækv. for forædlet protein i foderet, har landmænd nu endelig mulighed for at vælge en mere bæredygtig proteinkilde til deres dyr – uden at belaste bundlinjen eller reducere effektiviteten.

Læs mere hos European Protein A/S
Jorenku A/S
Vind en pølsevogn på den røde løber hos Jorenku A/S

Jorenku A/S ruller den røde løber ud på NutriFair 2024 med en konkurrence, der ikke kun får tænderne til at løbe i vand, men også lader vinderen gå hjem med en helt særlig oplevelse. På standen har de besøgende nemlig chancen for at vinde en pølsevogn til 20 personer i tre timer og samtidig se montrerne, der udstiller Jorenku’s

Læs mere hos Jorenku A/S
Danish Agro
Kom og mød vores kunde og hør om deres erfaringer med ProGrow

Vi får besøg af vores kunde Tina Lyngbek Hansen på standen som har fået installeret vores digitale løsning ProGrow - kom og hør om hendes erfaringer, oplevelser og ønsker om at skabe data der skaber værdi. Tina er driftleder på Skovdal Svineproduktion ved Stubbekøbing på Falster.

Læs mere hos Danish Agro
Jorenku A/S
Færre fluer og sundere køer – Summer Garlic gør en forskel

På skønne Dalsbakkegård i Odsherred har vi besøgt Mathias Hansen til en snak om hans erfaringer med at bruge mineralblandinger i naturplejen og om, hvordan han fandt en måde at gøre sine køer sundere. Hemmeligheden bag? Jorenku’s Mineral Lick Summer Garlic – en slikspand med vitaminer, mineraler og hvidløg.

Læs mere hos Jorenku A/S
Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Investeringskoncept vil udfordre markedet

Investeringsselskabet CuraInvest er sat i verden for at tilbyde et anderledes og billigere produkt til folks formuer, end de typisk oplever, lyder det fra porteføljemanager. 1 procent årligt. Så lille en andel af formuen skal du betale i omkostninger, hvis du lader investeringsselskabet CuraInvest pleje din portefølje via en fuldmagt. Sådan lyder målsætningen i hvert fald – målt over tre år,

Læs mere hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Scagro A/S
Mykotoksiner – topaktuelt for høstår 2023

Scagro introducerer Solis-serien fra EW Nutrition som alternative løsninger til forebyggelse af de negative effekter af toksinbelastet korn/halm Interessant for både industrien og for hjemmeblandere, som vi forventer at kunne betjene med en udgave der kan tilsættes dynamisk efter behov

Læs mere hos Scagro A/S
Alltech Denmark ApS
Sådan sikre du kalvenes tarmsundhed

Med en god tarmsundhed er det muligt for kalven at udnytte næringsstofferne i foderet effektivt, hvilket resulterer i en stærk, stabil og sund start.

Læs mere hos Alltech Denmark ApS