Nyheder
  • NutriFair

NutriFair 2024 inviterer grønne udstillere – vil hjælpe landmanden i klimakampen

Messen, som finder sted i uge 3 2024, sætter endnu engang aktuelle emner på dagsordenen. NutriFair sætter spot på energi- og klimadagsordenen og fylder hallerne med udstillere, som kan sikre besparelser for landmanden – både på CO2 og på pengepungen.
NutriFair
BOBMANS Milkbus har debut på NutriFair 2024
NutriFair, Danmarks fagmesse for husdyrproducenter, er igen klar til at samle landmænd, virksomheder og fagfolk. Messen agerer mødested for de mest aktuelle temaer inden for landbruget, og januar 2024 er ingen undtagelse. Messen sætter fokus på innovation, energi og fremtidens landbrug og byder ikke mindst på lanceringen af BOBMANs nyeste maskine: Milkbus.
NutriFair
Grønt malkesystem fra GEA Farm Technologies sparer på både el og vand
GEA Farm Technologies’ malkerobot er den mest energieffektive på markedet, viser test af det tyske landbrugsselskab DLG. Det er den velkendte grønne malkerobot fra GEA, model R9500, som vil blive vist frem for landmændene på NutriFair januar 2024.
NutriFair
To skud jern til smågrise optimerer foderomsætning og vækstrate
Smågrise har stor gavn af jerntilskud, det er kendt viden. Men med et dobbelt tilskud af jern øges vækstraten, mave- tarmsundhed forbedres og foderomsætningen optimeres - viser forskningsresultater. Virksomheden præsenterer deres jerntilskud for landmændene på NutriFair 2024.
Nyheder fra udstillerne
Jorenku A/S
Triple-Iron erobrer globale markeder og er nu godkendt i flere lande

Jorenku A/S fejrer endnu en international milepæl med godkendelse af produktet Triple-Iron på flere internationale markeder, hvilket åbner op for forbedret dyrevelfærd globalt.

Læs mere hos Jorenku A/S
Mollerup Mølle
Fast arbejde - Mollerup Mølle

Familieånden gennemsyrer foderstofforretningen på Mors. Her hjælpes de ad. Og de to fætre, som ejer stedet, trækker da også langt hellere i arbejdstøjet end i jakkesæt.

Læs mere hos Mollerup Mølle
Lely Center
Lely introducerer gødningsopsamling til stalde med sandstrøelse

Lely Sand Flush er en enhed, der gør gødningsopsamleren Discovery Collector velegnet til stalde med sandstrøelse. Da sand er almindeligt brugt som strøelse i stalde verden over, er dette den perfekte tilføjelse til Discovery-porteføljen. Med introduktion af Sand Flush tilbyder Lely nu en gødningsløsning til næsten alle malkekvægsbedrifter.

Læs mere hos Lely Center
Alliko ApS
Alliko Bolicalcium bolus

Alliko Bolicalcium Bolus er et supplerende tilskudsfoder til malkekøer omkring kælvning for mindskelse af risikoen for mælkefeber og subklinisk hypocalcæmi. Den har en unik sammensætning med et højt indhold af letoptagelige calciumkilder, glukosesirup og magnesium. Bolicalcium Bolus forstærker koens eget calcium så en mangel hurtigt indhentes.

Læs mere hos Alliko ApS
Riel Energi A/S
Nyt pladsbesparende kombimodul

RIEL Energi A/S' kombimodul til monoblock varmepumper er din nøgle til at opnå ubegrænset varmt vand i energiklasse A+++. Dette modul er den eneste løsning på markedet, der opnår denne bemærkelsesværdige energiklassificering. Modulet består af en pladeveksler og en gennemstrømsvandvarmer på el, som effektivt udnytter varmen fra din monoblock varmepumpe til at forvarme brugsvandet i pladeveksleren.

Læs mere hos Riel Energi A/S
Lely Center
Lely Zeta: Et nyt kapitel inden for mælkeproduktion

Lely Zeta: Et revolutionerende koncept, der bygger på en stærk vision for fremtiden. Ved hjælp af kameraer, LED-belysning, kunstig intelligens og smarte algoritmer gør Zeta det muligt for landmanden at indsamle endnu flere data for yderligere at forbedre dyrevelfærd og bedriftens fremgang.

Læs mere hos Lely Center
Mollerup Mølle
Fætrene fra Mollerup Mølle

Siden 1940 har Mollerup Mølle udviklet sig fra en lokal mølle til en milliardvirksomhed, hvor fætrene Holger og Jakob Pedersen nu står i spidsen

Læs mere hos Mollerup Mølle
Jorenku A/S
PRESSEMEDDELELSE: Jorenku A/S indgår stor kontrakt i Vietnam

Jorenku A/S har sikret sig en betydningsfuld milepæl og indgår en stor kontrakt i Vietnam med en af landets største mælkeproducenter om levering af Staldren® til ca. 45.000 malkekøer.

Læs mere hos Jorenku A/S
Lely Center
Lely introducerer selvstyrende robot til foderindskubning til store gårde

Juno Max: Den første fuldstændigt selvstyrende foderindskubber til store gårde, der tager foderindskubning op på et højere plan. Juno Max er designet til at skubbe foder ind hurtigt, smart og effektivt i flere stalde og fodergange. Det nydesignede fri navigationssystem samt kollisionssensoren sikrer, at den altid kan udføre sin opgave: effektiv foderindskubning på store gårde.

Læs mere hos Lely Center
Lely Center
𝐋𝐞𝐥𝐲’𝐬 𝐘𝐞𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐑𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐨𝐧 - noget nyt er på vej!

𝐃𝐮 𝐯𝐞𝐝 𝐝𝐞𝐫 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫 𝐧𝐨𝐠𝐞𝐭 𝐫𝐢𝐠𝐭𝐢𝐠𝐭 𝐠𝐨𝐝𝐭, 𝐧å𝐫 𝐋𝐞𝐥𝐲 𝐬𝐤𝐢𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐫ø𝐝 𝐮𝐝 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐮𝐥! Når vi introducerer et nyt, banebrydende produkt for landbruget, kalder vi dette en 'gul revolution'. Hold øje med vores Facebook og Instagram de kommende uger for at finde ud af, hvad Lely’s næste skridt er i en bæredygtig, rentabel og fornøjelig fremtid for landmændene

Læs mere hos Lely Center
Jorenku A/S
Jorenku lancerer ny animationsfilm om Staldren®

Hos Jorenku arbejder vi konstant på at forbedre vores produkter og yde den bedste service til vores kunder. Som en del af dette arbejde har vi udviklet en informativ animationsfilm om Staldren®, der kort og præcist viser, hvilken forskel Staldren® kan gøre for dig og dine dyr ved at opretholde optimal hygiejne i dine stalde.

Læs mere hos Jorenku A/S
Jorenku A/S
Produktnyhed til at booste dit malkekvægs sundhed og ydeevne

KetoLact Boost er udviklet til at sikre, at malkekvæg får opfyldt deres energi- og næringsmæssige behov før og efter kælvning – perioder hvor risikoen for energiunderskud og ketose er særlig høj.

Læs mere hos Jorenku A/S