A-1248

RIEL Energi A/S

Erfaren leverandør af energibesparende løsninger og varmepumper. RIEL Energi har mere en 25 års erfaring med rådgivning og installation af energibesparende løsninger, med hovedfokus på varmepumper. Vi huser i dag alt lige fra maskinmestre, el-installatører, vvs-installatører og energiteknologer

Hvem er RIEL Energi A/S?

Erfaren leverandør af energibesparende løsninger og varmepumper

RIEL Energi har mere en 25 års erfaring med rådgivning og installation af energibesparende løsninger, med hovedfokus på varmepumper. Vi huser i dag alt lige fra maskinmestre, el-installatører, vvs-installatører, energiteknologer, elektriker og vvs-montører, dette sikrer dig som kunde at du er gode hænder hos en bred vifte af kompetencer.

Vi har igennem mange år beskæftiget os med alle fagområder indenfor el og vvs, i alt fra boligbyggerier, erhverv, landbrug og til industri, og kan derfor love vores kunder at de får kvalitet af højeste kaliber, da vores montører har overblik og forståelse for hele din installation.

Højt serviceniveau og specialistviden sikrer kundetilfredshed og innovation

Vi bestræber os på at være forrest i vores felt, og derfor går vi ind for at udvikle egne løsninger, men også sikrer vores kundes oplevelser ved at være specialist indenfor vores produkt sortiment. Dette er gjort muligt, da vi de sidste mange år kun har forhandlet produkter fra en producent, hvor vi i dag, er dem i landet med mest know-how om disse produkter.

Vi er gammeldags og har altid lagt vægt på at en god kunde oplevelse, kan medføre det næste salg. Derfor leverer vi et utroligt højt service niveau, i form af altid at være kontaktbar på alle døgnets timer, og have en hurtigt respons tid på service og garanti sager.

HALPLAN
Nyheder fra RIEL Energi A/S

RIEL Energi Lancerer nyt banebrydende varmepumpemodul

RIEL Energi A/S´ kombimodul til varmepumper. Produceret i Danmark og er selv udviklet af RIEL Energi. Sikrer dig ubegrænset varmt vand i energiklasse A+++, som den eneste løsning på markedet med denne energiklassificering. Modulet består af en pladeveksler og en gennemstrømsvandvarmer på el, og varmen fra din varmepumpe, bruges til at forvarme brugsvandet i pladeveksleren. Kompakt design sikr..

Læs mere hos RIEL Energi A/S
René Rubak
Maskinmester, Projektering & salg
Jeg vil gerne kontaktes
Tommy Grønbjerg
Elinstallatør, Projektleder & el-ansvarlig
Jeg vil gerne kontaktes
Brian Birk Sørensen
Vvs-Installatør, Projektleder & VVS-ansvarlig
Jeg vil gerne kontaktes
Hold kontakten
Ring til os
77303333
Skriv til os
info@rielenergi.dk
Følg os
På Facebook
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside