A-1202

Vestjyllands Andel a.m.b.a

Vestjyllands Andel er et rendyrket andelsselskab ejet af flere end 4.000 medlemmer. Vi producerer og leverer kvalitetsprodukter - herunder husdyrfoder - til et stigende antal kunder. I den forbindelse spiller vores rådgivning en markant rolle med henblik på at skabe så gode resultater som muligt.

Hvem er Vestjyllands Andel a.m.b.a?

HALPLAN
Nyheder fra Vestjyllands Andel a.m.b.a

NYT foderkoncept til højtydende køer

Vestjyllands Andels kvægfodergruppe kommer til NutriFair med et nyt foderkoncept. Under navnet VA High Energy vil vi stille skarpt på vigtigheden af, at højtydende køer har de bedst mulige betingelser for at levere den størst mulige mælkeproduktion. Samtidig kan du høre mere om, hvorfor det er vigtigt at have flere strenge at spille på...

Læs mere hos Vestjyllands Andel a.m.b.a

Vestjyllands Andel kommer til NutriFair med verdensnyhed og endnu større stand

For godt og vel to år siden kunne Vestjyllands Andel præsentere en banebrydende nyhed til grovvare-branchen i form af sigtemaskinen VA SizeMatters, der sikrer den rette formaling i foderproduktionen. Siden da har Vestjyllands Andels udviklings- og optimeringsafdeling arbejdet på en gårdmodel af sigtemaskinen, hvis første officielle præsentation bliver på NutriFair.

Læs mere hos Vestjyllands Andel a.m.b.a
Hold kontakten
Ring til os
97366444
Skriv til os
vja@vja.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Besøg os online:
På vores hjemmeside