A-1274

Vilomix A/S

Hos Vilomix leverer vi kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger, der kombineret med innovative foderadditiver giver gode resultater for dig som landmand.

Hvem er Vilomix A/S?

Alle vores løsninger baseres på stærk ernæringsmæssig og kundefokuseret rådgivning.
Alt tilsammen udgør kernen i måden, hvorpå Vilomix arbejder.

Gennem de seneste 40 år og mere til har Vilomix udviklet sig til at blive en af de førende udbydere af innovative premix løsninger internationalt. Udover stærke premix løsninger tilbyder vi også kvalitetskoncentrater, mælkeerstatninger og hygiejneprodukter til besætningen.

Kvaliteten af vores produkter er helt essential for, at vores kunders dyr trives - og i Vilomix går vi ikke på kompromis!
Med GMP+ certificering er du som kunde garanteret højkvalitets foderløsninger.

Vilomix blev grundlagt i 1979 og har i dag mere end 500 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Letland, Polen, Serbien, Rumænien, Bulgarien, Ukraine, Kina, Brasilien og Paraguay.

HALPLAN
Nyheder fra Vilomix A/S

ProGrow - Kom og mød Tina Lyngbæk Hansen

Vi får besøg af Danish Agros kunde, Tina Lyngbæk Hansen, på vores fælles stand. Tina er driftleder hos Skovdal Svineproduktion ved Stubbekøbing på Falster og har implementeret vores innovative digitale løsning, ProGrow. Kom og lyt til hendes unikke perspektiver, oplevelser og ønsker, når det kommer til at generere værdifuld data. Tina deler gerne sin indsigt og erfaring

Læs mere hos Vilomix A/S

PIGS365 - Få dynamiske data på daglig basis

I samarbejde med Danish Agro har vi anerkendt den betydelige værdi i anvendelsen af dynamiske data, der leverer griseproducenterne daglige opdateringer om grisene. Vi tager nu det næste skridt ved at udvide vores samarbejde med IQinABox for at introducere PIGS365. Dette giver os mulighed for at tilbyde vores kunder dynamiske data ikke kun om slagtegrise, men også om smågrise.

Læs mere hos Vilomix A/S

X-Bond® Rumen: Toksinbinderen med en effektiv tre-komponents effekt

Foderet er altafgørende for sunde og produktive køer. Derfor har det konsekvenser, hvis afgrøderne kontamineres af naturligt forekommende mykotoksiner. Ofte vil køernes ydelse og den generelle produktivitet blive påvirket med et indtægtstab som følge. Vilomix har udviklet X-Bond® Rumen for at minimere og forebygge denne risiko.

Læs mere hos Vilomix A/S

X-Bond®: Toksinbinderen med en effektiv tre-komponents effekt

Foderet er altafgørende for sunde og produktive grise. Derfor har det konsekvenser, hvis afgrøderne kontamineres af naturligt forekommende mykotoksiner. Ofte vil grisenes ydelse og den generelle produktivitet blive påvirket med et indtægtstab som følge. Vilomix har udviklet X-Bond® for at minimere og forebygge denne risiko.

Læs mere hos Vilomix A/S

Vilomix er blevet podcaster: Vitaminpillen - i stalden med Vilomix

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan vi kan sikre, at vores kvæg og grise trives og yder deres bedste? Så er du kommet til det rette sted. I "Vitaminpillen - I stalden med Vilomix" tager vores kvægrådgiver, Henrik Baymler, og vores griserådgiver, Julie Holsbo, dig med på en spændende rejse ind i landbrugsverdenen. Sammen med Landbrugspodcasten udforsker vi foder, mineraler og meget mere, al

Læs mere hos Vilomix A/S

SiloInsite - Spar tid, penge og få hjælp til rettidig omhu

En digital løsning til monitorering af dine siloer - med visuel inspektion.

Læs mere hos Vilomix A/S

ProGrow - Realtidsdata der hæver din bundlinje

ProGrow er en kamerateknologi til grise, hvor realtidsdataen giver en unik mulighed for optimering og sparring på de aktuelle produktionsresultater her og nu. Teknologien er udviklet af SKOV A/S og forhandles af Danish Agro og Vilomix.

Læs mere hos Vilomix A/S
Hold kontakten
Ring til os
8887 5200
Skriv til os
vilomix@vilomix.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside