A-1340

HS Tarm A/S

Varmepumper, Solceller, Serviceaftaler, Biobrændsel, Gaskedler, Varmtvandsbeholdere, Lagertanke, Elkedler og meget mere..

Hvem er HS Tarm A/S?

Vi skal tilbage til slutningen af 1920'erne

Firmaets stifter, Hans Sørensen, var en af pionererne indenfor centralvarme og i 1927 kom den allerførste Tarm-kedel, som var et fritstående komfur med en indbygget pladejernskedel til centralvarme.

I tiden før 2. verdenskrig producerede HS store beredskabstanke til elværker. Disse tanke blev under krigen opkøbt igen, og pladerne blev brugt til centralvarmekomfurer og gasgeneratorer til biler og elværker.

Efter krigen blev flaskegassen meget populær i Danmark, hvilket igen gjorde, at centralvarmekomfurerne blev mindre populære. Derfor producerede HS på det tidspunkt fortrinsvis gasflasker, olietanke, og udførte mange specialopgaver indenfor pladearbejde. Og sideløbende hermed blev der drevet installationsforretning indenfor VVS.

I 1955 introducerede Hans Sørensen og sønnen Poul Martin Sørensen en centralvarmekedel i stålplade med indbygget varmtvandsforsyning. Denne løsning fik betegnelsen kedelunit, og var den første af sin art på det danske marked. Med alle kedlens fordele mente de nok, der kunne sælges mange. Først forsøgte de sig hos rørgrossisterne, men her var der meget ringe interesse for produktet. I stedet valgte Hans og Poul Martin at montere kedlen på en transitvogn og køre rundt til VVS-installatørerne for at præsentere kedlen for dem. Det gav efterhånden gode resultater og inden længe var også rørgrossisterne blevet interesserede og ville gerne være forhandlere. Det fik sat skub i kedlerne og i 1959 kunne HS, som nu udelukkende var produktionsvirksomhed, sende kedel nr. 1000 fra fabrikken i Tarm.

Hans og Poul Martin valgte at satse på kedler fremstillet i stålplade og det har sat sit tydelig præg på udviklingen. I begyndelsen af 1960´erne var 5% af alle danske kedelinstallationer af stålpladetypen, mens de resterende var af støbejern. I tiden frem til i dag er fordelingen af stålplade- og støbejernskedler ændret ganske betydeligt, og stålpladekedlerne har i dag et stærkt og solidt fodfæste på det danske marked.

I forbindelse med et generationsskifte valgte Poul Martin Sørensen i 1993 at sælge familiens livsværk til den engelske BAXI Group. Det var næppe nogen nem beslutning, men han mente at fusionen på sigt var den eneste mulighed for at bevare virksomheden og de omkring 200 arbejdspladser. I 1999 tog virksomheden skridtet fuldt ud og ændrede HS-TARM navnet til BAXI A/S.
I 2009 fusionerede BAXI Group med DeDietrich Remeha. Den nye koncern fik navnet BDR Thermea, der med en stærk tilstedeværelse i mange europæiske lande, gjorde BDR Thermea til en markedsleder både internationalt og lokalt i de fleste markeder.

I september 2010 blev BAXI A/S solgt til Hans Martin Sørensen og kom således igen på danske hænder. Pr. 1. april 2011 ændrede virksomheden navnet til HS Tarm A/S.

HALPLAN
Nyheder fra HS Tarm A/S

Monoblok varmepumpe LVG2

Varmepumperne i LVG2-serien er med den indbyggede EVI-teknologi bygget til det nordiske klima. Indedelen er en 5 tommer skærm og via det intuitive farve-touch panel gennemføres simpelt og enkelt opsætningen af det færdige varmeforsyningssystem. På billedet vist med 120 l Buffer

Læs mere hos HS Tarm A/S

HS Sunsystem

HS SunSystem - vi har et produkt, bestående af solceller og batteri, der kan gøre dig op til 80% selvforsynende. Styringen i HS SunSystem sikrer, at du kun køber strøm fra nettet når det kan betale sig i forhold til de aktuelle elpriser og vejret der hvor du bor. Sunsystem - producerer, køber, lagrer og forbruger strøm på den mest intelligente og økonomisk forsvarlige måde.

Læs mere hos HS Tarm A/S

Hargassner Fliskedler

Vi tilbyder en bred vifte med systemer, der tilbyder en ydelse på op til 2.500 kW.

Læs mere hos HS Tarm A/S
Hans Martin Sørensen
Salgschef
Jeg vil gerne kontaktes
Anne-Mette Poulsen
Intern salgskonsulent & marketing
Jeg vil gerne kontaktes
Karsten Larsen
Salgskonsulent - varmepumper og solceller
Jeg vil gerne kontaktes
Hold kontakten
Ring til os
97371511
Skriv til os
info@hstarm.dk
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside