A-1122

Mosegården-Teknik - JH Agro

Vi byder dig velkommen hos JH Agro – Mosegården-Teknik

Hvem er Mosegården-Teknik - JH Agro?

JH Agro A/S er en danskejet virksomhed, som blev grundlagt i Holstebro i 1983. Vi er leverandør af anlægsløsninger, udstyr og service til landbruget og er til stadighed fokuseret på at reducere miljø- og klimapåvirkning, skabe merværdi for landmanden og bidrage til en grønnere produktion. Vi udvikler vores produkter i tæt samarbejde med landmanden, landbrugets organisationer samt universiteter og andre institutioner i Danmark. Vi sætter kunden i centrum og har stor fokus på kvalitetssikring, fleksibel effektivitet og kundedrevet innovation.


JH Agro - Mosegården-Teknik

Lundholmvej 41

DK- 7500 Holstebro

Tlf.: 9742 8189


Vores primære produkt- og serviceområder:

JH Forsuring NH4+ og JH Smellfighter: Patenteret anlægsløsning til fuldautomatisk gylleforsuring i svine- og kvægstalde. Løsningen sikrer markante reduktioner i ammoniak- og lugtemissioner, og samtidig bevares kvælstoffet i gyllen.

JH MiniStrø: Fuldautomatisk anlægsløsning til udbringning af strø- og rodematerialer til mange forskellige dyrearter. Løsningen kan også anvendes til fodring af f.eks. grovfoder.

JH Staldservice: Reparationer, vedligehold og service hos lokale landmænd samt salg af forskellige produkter indenfor gyllehåndtering, fodring og intern transport.

Mosegården-Teknik: Tekniske løsninger af udstyr til landbruget. Sortiment af mælkefodervogne, pumper med dosering, blandeudstyr, varme, pasteurisering, kuvøse mm.

 

HALPLAN
Nyheder fra Mosegården-Teknik - JH Agro

Milkbus

Milkbus er udviklet i samarbejde med BOBMAN og JH Agro/Mosegården-Teknik Den elektriske Milkbus er det optimale valg for landmanden med den store kalvebesætning. Milkbus er en hurtig og effektiv maskine, der hjælper med at dosere mælken til kalvene, så de får præcis den mængde, de skal bruge og samtidig med den rette temperatur.

Læs mere hos Mosegården-Teknik - JH Agro
Lars Bjerre
Sælger Mosegården
Jeg vil gerne kontaktes
Hold kontakten
Ring til os
97428189
Skriv til os
info@jhagro.com
Følg os
På Facebook
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside