A-1014

Jorenku A/S

Jorenku A/S har udviklet desinfektionsmidlet Staldren® og har specialiseret sig i udvikling og produktion af vitaminer og mineraler til landbruget.

Hvem er Jorenku A/S?

Jorenku A/S blev grundlagt i 1991 og har siden etableret et vidtgående nationalt og internationalt netværk af forhandlere bl.a. ved at deltage på messer og udstillinger verden over. I dag har virksomheden en markedsledende position med eksport af produkter til primært kvæg, grise, fjerkræ og får til mere end 65 lande verden.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vores produktsortiment inkluderer bl.a.:

 • Tilskudsfoder
  På vores egen fabrik på Sydsjælland producerer Jorenku bl.a. vitaminer, mineraler, slikspande og syrer, der alle er specieldesignet til at opfylde behovene i moderne landbrug.
   
 • Sundhed
  Staldren® er vores egenproducerede og effektive tørdesinfektion, der opretholder en høj hygiejnestandard og dermed understøtter dyrevelfærd og sundhed i stalden.
   
 • Desinfektion
  Jorenku A/S tilbyder avancerede desinfektionsløsninger til at sikre en ren og sund stald.
   
 • Høst
  Jorenku producerer blandingssyrer, der hjælper med at optimere høstudbyttet.
   
 • Erhverv
  Med vores brede udvalg af innovative kvalitetsprodukter og skræddersyede løsninger er Jorenku klar til at støtte din virksomhed – uanset om du repræsenterer en stor landbrugsvirksomhed eller er en mindre producent.
   
 • Udland
  Med vores internationale netværk betjener Jorenku A/S kunder over hele verden.


Kvalitet og innovation i fokus
Vi forstår vigtigheden af innovation og kontinuerlig udvikling inden for landbrugssektoren. Derfor investerer Jorenku i udvikling af nye produkter og teknologier, der kan optimere din landbrugsproduktion og forbedre din virksomheds effektivitet.

Vores dedikerede team af erfarne konsulenter står klar til at rådgive og vejlede dig med skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke udfordringer og mål.

Hos Jorenku A/S er vi engageret i at opretholde en høj service over for kunder og distributører. Målet er en grundig kvalitetskontrol af produkterne, hvilket har resulteret i certificeringerne ISO 9001 og ISO 22000.

Udforsk vores  produktsortiment
Du kan se hele vores produktsortiment her.

Kunne du tænke dig at arbejde hos Jorenku? Læs om vores ledige stillinger her.

Hos Jorenku tager vi vores samfundsansvar alvorligt. Læs om hvordan vi arbejder med CSR i det daglige.

HALPLAN
Nyheder fra Jorenku A/S

Vind en pølsevogn på den røde løber hos Jorenku A/S

Jorenku A/S ruller den røde løber ud på NutriFair 2024 med en konkurrence, der ikke kun får tænderne til at løbe i vand, men også lader vinderen gå hjem med en helt særlig oplevelse. På standen har de besøgende nemlig chancen for at vinde en pølsevogn til 20 personer i tre timer og samtidig se montrerne, der udstiller Jorenku’s

Læs mere hos Jorenku A/S

PRESSEMEDDELELSE: Staldren® nedbryder afrikansk svinepest

Jorenku A/S, en førende dansk producent af bl.a. hygiejneprodukter, offentliggør med begejstring de lovende resultater fra et nyt kinesisk universitetsstudie. Studiet viser, at Staldren® har en imponerende evne til fuldstændigt at nedbryde både afrikansk svinepest (ASFV) og porcin epidemisk diarré (PEDV).

Læs mere hos Jorenku A/S

Færre fluer og sundere køer – Summer Garlic gør en forskel

På skønne Dalsbakkegård i Odsherred har vi besøgt Mathias Hansen til en snak om hans erfaringer med at bruge mineralblandinger i naturplejen og om, hvordan han fandt en måde at gøre sine køer sundere. Hemmeligheden bag? Jorenku’s Mineral Lick Summer Garlic – en slikspand med vitaminer, mineraler og hvidløg.

Læs mere hos Jorenku A/S

Fårehyrde deler hemmeligheden bag sunde får – en erfaring fra marken

For David Wootton har slikspande fra Jorenku resulteret i færre problemer med kobber- og selenmangel. På en naturskøn dansk mark på Lolland har vi haft den fornøjelse at besøge David Wootton, en dedikeret fårehyrde, der gav os et indblik i sin erfaring med Mineral Lick Summer Garlic fra Jorenku.

Læs mere hos Jorenku A/S

Staldren bekæmper hjernebetændelse hos grise

Vi har haft fornøjelsen af at besøge Therese Bach, driftsleder hos svineproducent Henrik Larsen i Mørkøv på Midtsjælland, for at få et indblik i deres erfaringer med brugen af Staldren®.

Læs mere hos Jorenku A/S

Optimering af foderkonservering med Propionsyre+

Effektiv konservering af foder og kornlagre er af største vigtighed. Derfor har Jorenku A/S lanceret Propionsyre+, som kan anvendes af økologer og ikke kræver HACCP godkendelse.

Læs mere hos Jorenku A/S

Staldren giver mærkbar reduktion af coli-yverbetændelse

Søren Kristensen, ejer af Hveddegaard nær Kibæk i Midtjylland, driver en konventionel malkekvægbedrift med 750 malkekøer. Vi besøgte ham for at få indblik i hans erfaringer med Staldren®, og hvordan det styrker sundheden i hans kvægstalde.

Læs mere hos Jorenku A/S

Undgå friskkornsforgiftning hos grise

Friskkornsforgiftning er en velkendt sygdom, der har plaget dansk griseproduktion i årevis, men dens årsager og mekanismer er stadig ikke fuldt ud forstået.

Læs mere hos Jorenku A/S

Nyt strømiddel til pattegrise forebygger navlebrok

Jorenku har succes med et nyt strøelsesprodukt til farestalden, hvor tilbagemeldingerne blandt andet lyder på reduceret forekomst af navnebrok.

Læs mere hos Jorenku A/S
Johnni Pedersen
Administrerende direktør
Jeg vil gerne kontaktes
Jamil Kure Al-Shiekhly
Salgschef og medejer
Jeg vil gerne kontaktes
Hans Pejter Larsen
Salgskonsulent
Jeg vil gerne kontaktes
Heidi Falkenstrøm
Salgskonsulent
Jeg vil gerne kontaktes
Hold kontakten
Ring til os
+45 5621 4070
Skriv til os
jorenku@jorenku.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside