A-1144

Ornestation Mors ApS

Ornestation Mors leverer i dag ca. 40% af sædsalget i Danmark og har eksport både i og udenfor Europa. Sæden bliver leveret fra orner som kommer fra nogle af verdens bedste avlsselskaber, DanBred, Danish Genetics og Topigs Norsvin.

Hvem er Ornestation Mors ApS?

Ornestation Mors er i dag en topmoderne virksomhed med snart 50 års erfaring indenfor sædproduktion.

Virksomheden blev grundlagt i 1974 af Martin Markussen. I 1991 overtog Martins sønner Andreas, Poul og Arne Markussen Ornestationen.

Den 1. juni 2018 skete der igen et ejerskifte og det er i dag Andreas og Arnes børn, som har overtaget ejerskabet, hvilket betyder at ejerkredsen i dag består af Johnny, Thomas, Michael, Kenneth, Henrik og Maria Markussen. På den måde fortsætter virksomheden med at være familiejet, ligesom den har været i mere end 45 år.

”Vi deltager i hele arbejdsgangen på stationen. Dette gør, at vi hele tiden har føling med, hvad der sker, og vi føler derfor, at vi er i stand til give vore kunder den service de fortjener”.

Der er i dag 80 fuldtidsansatte samt 30 deltidsansatte.

Ornestation Mors leverer i dag ca. 35% af sædsalget i Danmark. Sæden bliver leveret fra orner som kommer fra nogle af verdens bedste avlsselskaber, DanBred, Topigs Norsvin og Danish Genetics. Dette sikrer, at vore kunder får del i den avlsfremgang der er i de respektive avlsselskaber.

 

Kunden i centrum

Hos os er kunden i fokus i alt hvad vi foretager os. Derfor har vi også struktureret virksomheden med en flad organisation, hvor der er kort fra kunden til beslutningstagerne. Dermed er der ikke langt fra tanke til handling, og vores kunder er sikre på en hurtig håndtering af enhver henvendelse.

HALPLAN
Hold kontakten
Ring til os
97762133
Besøg os online:
På vores hjemmeside