A-1292

SKOV A/S

SKOV A/S har været på markedet siden 1966 og er en af verdens førende leverandører af ventialtionsløsninger, farm management-systemer og digitale værdikædetjenester til animalsk produktion.

Hvem er SKOV A/S?

Ventilation og farm management der skaber klima for vækst

SKOV bidrager til en effektiv og bæredygtig global fødevareproduktion, der leverer sunde fødevarer produceret med respekt for dyrevelfærd. Vi leverer klimaløsninger, farm management og digitale værdikædetjenester til animalsk produktion verden over.

Ventilation

I moderne landbrug er det nødvendigt at optimere og strømline produktionen for løbende at levere de bedste resultater.

Staldklimaet er en af de mest kritiske faktorer for dyrenes velfærd. Det stiller høje krav til ventilationsanlægget at sikre den korrekte temperatur, luftkvalitet og luftfugtighed uanset klimaforholdene.

Vi ser dit projekt som en helhed, og du får en løsning baseret på ideen om et komplet system. Vi udvikler og skræddersyr ventilationsanlæg, der omfatter grundigt gennemtestede produkter, som er brugervenlige og øger produktiviteten i stalden.

Farm management

Foder udgør langt den største del (mere end 70 %) af omkostningerne ved smågrise- og slagtegrise-produktion. En optimering af foderstrategien har derfor stor betydning for bundlinjen.

ProGrow er et integreret system for styring og overvågning af produktionen af slagtegrise fra fravænning til slagtning.

Danish Agro koncernen har indgået en samarbejdsaftale med SKOV omkring lancering af ProGrow, som forhandles af Danish Agro og Vilomix. ProGrow er nu i drift hos flere af Danish Agro-koncernens kunder. Få en præsentation af ProGrow på Danish Agro-koncernens stand (A-1274).

HALPLAN
Niklas Bay Clausen
Salgschef, Danmark
Jeg vil gerne kontaktes
Karsten Svenningsen
Distriktschef
Jeg vil gerne kontaktes
Claus Stefansen
Distriktschef
Jeg vil gerne kontaktes
Klaes Kappel
Distriktschef
Jeg vil gerne kontaktes
Hold kontakten
Ring til os
7217 5555
Skriv til os
info@skov.com
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside