D-3146

Staldmæglerne A/S

STALDMÆGLERNE A/S Vi køber, sælger og bytter alt indenfor kvægbruget.

Hvem er Staldmæglerne A/S?

STALDMÆGLERNE A/S blev opstartet af Kjeld Nielsen i 2002, hvor han fik ideen til formidling, køb og salg af brugt staldinventar indenfor kvægbruget. I 2007 påbegyndtes generationsskiftet hvor sønnerne Klaus og Lasse kom ind i firmaet, og efter faderens død i 2010, overtog sønnerne den videre drift af firmaet.

Hovedbeskæftigelsen i de første år var primært at formidle brugt staldudstyr, siloer, malkeanlæg og malkerobotter indenfor kvægbruget - både i Danmark og i Norden.

Den stadig stigende efterspørgsel på brugt inventar medførte en udvidelse af varesortimentet med nyt kvæginventar og nye siloer, for at kunne følge med til efterspørgslen. STALDMÆGLERNE A/S kan derfor idag tilbyde både komplette stalde i såvel nyt som brugt eller en kombination heraf.

Samtidig hermed er eksporten steget markant, således at der idag leveres brugte malkeanlæg og robotter til hele Europa, ligesom der er stor efterspørgsel på totalløsninger med nyt inventar og brugte malkerobotter.

Derudover sælger STALDMÆGLERNE A/S også COMBISILOér som er nye glasfibersiloer i stort set alle størrelser. Vi formidler ligeledes mange brugte siloer og står for at arrangere afhentning / levering og opstilling af siloerne.

Vi er 14 medarbejdere hos STALDMÆGLERNE A/S, som altid står til rådighed. Kontakt os for et besøg om rådgivning, køb, salg og mægling. Du er også altid velkommen til at kigge forbi i vores åbningstid. Vi har Danmarks største lager af brugt inventar, så står du lige og mangler noget, så kig ind og tag gerne traileren med. Der er altid en kop kaffe på kanden.

HALPLAN
Hold kontakten
Ring til os
+45 7660 0003
Skriv til os
info@staldmaeglerne.dk
Følg os
På Facebook
Besøg os online:
På vores hjemmeside