A-1130

Agrisys A/S

Agrisys er en AgTech-virksomhed med en løsnings- og produktportefølje, der fokuserer på teknologi, velfærd og miljø. Agrisys har en bred vifte af produkter og løsninger inden for fodertransportsystemer, individuel fodring, vejning, ID, dataindsamling og -styring, sortering og PPT.

Hvem er Agrisys A/S?

Agrisys er en AgTech-virksomhed med en løsnings- og produktportefølje, der fokuserer på teknologi, velfærd og miljø.

Agrisys har en bred vifte af produkter og løsninger inden for fodertransportsystemer, individuel fodring, vejning, ID, dataindsamling og -styring, sortering og PPT.

Vores innovative løsninger er udviklet og baseret på viden og visioner i en stærk organisation, drevet af ægte interesse og vilje.

Vi tog et stort skridt ind i fremtiden, da vi lancerede vores egen ConSys-platform, som omfavner den nyeste IoT-teknologi og giver brugbar viden 24/7.

Ultimo 2023 overtog vi i samarbejde med AgriHub, Nedap Pig Divisions aktiviteter på verdensplan.
Sammen vil vi fortsat supportere kunder og partnere globalt og vi ser frem til at fortsætte med udviklingen af innovative løsninger, baseret på den stærke arv fra Nedap.

På NutriFair præsenterer vi et bredt udvalg fra vores sortiment, bl.a. AirSys og ChainSys, AirSys Welfare strøanlæg, vores prisvindende AutoPig i 2 versioner, ESF transpondere og vægtsortering. Og selvfølgelig vores ConSys-platform.

Kig forbi stand A-1130 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig.

HALPLAN
Hold kontakten
Ring til os
+4570220711
Skriv til os
info@agrisys.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside