D-3022

Grotrian A/S

En af vores specialer er moderne malketeknik og management. Vi levere komplette løsninger i nye stalde eller opgraderinger af eksisterende anlæg. Grotrian A/S er forhandler: Afimilk, Fullwood JOZ og Dairymaster.

Hvem er Grotrian A/S?

Velkommen til Grotrian A/S

Hos Grotrian A/S beskæftiger vi os primært med kerneområderne staldlogistik og malkeanlæg, køle- og varmeteknologi, smedearbejde og produktion af metalkomponenter til vores kolleger. Vores mål er at servicere alle kunder optimalt, uanset om de har behov for staldservice, køleservice, industriservice eller komponenter til deres produktion.

En af vores specialer er moderne malketeknik og management, hvor vi både rådgiver og leverer løsninger, der er med til at lette hverdagen for landmænd og deres ansatte med komplette løsninger i nye stalde eller opgraderinger af eksisterende anlæg. Nogle af enkeltdelene fremstiller vi selv. Andre får vi fra anerkendte producenter. Vi er også kendt for vores mange års erfaring med køle- og varmeservice. Området er præget af komplekse anlæg og skiftende lovgivning, så vi leverer både energirigtige løsninger og tryghed, når vi rådgiver, installerer og servicerer f.eks. varmepumper, pillefyr eller anlæg til varmegenvinding.

Smedearbejde har gennem generationer fyldt meget i Grotrian A/S, og det gør det stadig, uanset om der er tale om traditionelt smedearbejde med sort jern eller laserskårede og CNC bukkede komponenter i tyndt stål til videre forarbejdning hos andre producenter. Vi sætter en ære i at levere kvalitet til tiden til både små og store kunder.

Grotrian A/S står på et solidt fundament af dygtige medarbejdere, der samlet set udgør et stærkt team med mange forskellige personlige og faglige kompetencer. De leverer løsninger og produkter i topkvalitet, og så kan du altid regne med at få den bedste service, når de påtager sig opgaverne.

Troværdighed - Nærvær - Respekt - Kvalitet - Udvikling

HALPLAN
Bente Niss Madsen
SoMe assistent
Jeg vil gerne kontaktes
Hold kontakten
Ring til os
98658012
Skriv til os
info@grotrian-as.dk
Følg os
På Facebook
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside