A-1366

Norcover ApS

Staldbygninger med tagdug er populært inden for moderne landbrug på grund af sine potentielle fordele, herunder omkostningseffektivitet, bæredygtighed og dyrevelfærd.

Hvem er Norcover ApS?

Hos Norcover har vi udviklet en tagdug til nutidens staldbygninger. Tagdugen er holdbar og kan modstå vejrforhold som regn, sne og sollys. Vores tagdug er konstrueret til at beskytte dyrene mod solens skadelige stråler og regn, hvilket giver ly og læ uanset vejr.

En staldbygning med tagdug har mange fordele. Med tagdugen har du et ensartet dagslys i stalden, som er helt optimal, det kan sammenlignes med at være udendørs. Dagslyset trænger gennem taget, på den måde følger dyrene døgnets rytme.

Tagdugen har en belægning for at forlænge levetiden og en ekstra modstand mod UV-stråling og vejrpåvirkning. Stalden er designet til at opretholde et sundt miljø for både dyr og mennesker. Dette inkluderer en god ventilation, der giver masser af frisk luft. Alle stalde fra Norcover bygges uden mekanisk ventalition.

Hos Norcover skaber vi landbrugsbyggeri, på at reducere deres miljøpåvirkning ved at implementere bæredygtige materialer og energieffektive stalde.

HALPLAN
Hold kontakten
Ring til os
+45 60925969
Skriv til os
norcover@norcover.eu
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Besøg os online:
På vores hjemmeside