A-1199

Co2Pro ApS

Vi skaber enkle solcelleløsninger til landbruget i samarbejde med din lokale elinstallatør.

Hvem er Co2Pro ApS?

Hvis du ønsker at spare på dine energiomkostninger, reducere din påvirkning af miljøet i dit landbrug, uden alt besværet, så er vi din foretrukne samarbejdspartner. Vi har en kommerciel tilgang til grøn energi, men vi holder det enkelt for dig.

Erfaring fra over +5.000 installationer
Når det kommer til solenergi, er praktisk erfaring altafgørende. Med over tusindvis af vellykkede solcelleprojekter under vores bælte, har vi samlet uvurderlig viden og ekspertise. Hvert projekt har givet os en dybere forståelse for, hvad der kræves for at levere energiløsninger, der ikke kun opfylder, men overgår vores kunders forventninger.

Vi betragtes som eksperter i branchen
Fra initierende designfase til den endelige installation og vedligeholdelse, er vores team trænet til at håndtere alle aspekter af processen. Vi ved, at hver installation er unik, og derfor skræddersyer vi vores løsninger for at sikre optimal ydelse for hvert enkelt projekt. Hos os får du ikke bare solceller; du får et partnerskab med et team, der bringer årtiers samlet erfaring til bordet.

Data til grønt regnskab
ESG-rapportering. CSR. CSRD-direktivet. EU’s Taksonomiforordning. Klimaregnskab. Kunming-Montreal-aftalen. Green Deal. SBTI. GHG. Der er nok af punkter at forholde sig til som virksomhed, når ens aftryk på natur og miljø skal gøres op. Samtidig er mange virksomheder bekymrede for at blive fanget i greenwashing – ikke af ond vilje, men fordi reglerne er meget komplekse. Co2Pro hjælper dig på vej med validerede og verificerede data fra dit solcelleanlæg.

Få en gratis beregning hos os
Vi tilbyder alle besøgende på NutriFair, en indledende men meget præcis screenning af dit forbrug på dit landbrug, baseret på historiske data og faktisk forbrug, således at vi kan lave en præcis beregning på en optimal solcelleløsning, herunder et udkast til financieringsforslag.

HALPLAN
Nyheder fra Co2Pro ApS

505W solcellepanel til landbrug og industri

LONGi Solar er en førende global producent af solpaneler og solceller. Virksomheden blev grundlagt i Kina i 2000 og har siden etableret sig som en af de største og mest anerkendte aktører inden for solenergiindustrien. LONGi Hi-MO 5m LR5-66HPH er et højtydende 505W panel til solcelleanlæg i f.eks. landbrug og industri. Co2Pro ApS er officiel LONGi distributør.

Læs mere hos Co2Pro ApS

Forsyningssikkerhed igennem batterilagring

Huawei C&I LUNA2000 batteriet er en løsning til industrielle kunder som landbruget. En nøglefunktion er batteriets mulighed for at levere nødstrøm, som kan sikre, at der opretholdes strømforsyning i tilfælde af strømafbrydelser. Dette er afgørende for kontinuerlig drift og forretningskontinuitet. Bemærk, at dette kræver ekstra udstyr i eltavlen for at omskifte installationen til off-grid drift.

Læs mere hos Co2Pro ApS
Henrik K. Jochumsen
CEO og Partner
Jeg vil gerne kontaktes
Jan Østergaard
Sales Manager & Partner
Jeg vil gerne kontaktes
Alex G. Dyssekilde
Sales Denmark
Jeg vil gerne kontaktes
Jesper Eybye
Technical Specialist
Jeg vil gerne kontaktes
Hans-Jørgen Pedersen
Internal & Technical Sales
Jeg vil gerne kontaktes
Hold kontakten
Ring til os
7244 0600
Skriv til os
info@co2pro.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Besøg os online:
På vores hjemmeside