A-1274

Danish Agro

Danish Agro tilbyder specialiseret rådgivning, digitale løsninger og foderkoncepter i højeste kvalitet til både grise, kvæg og fjerkræ.

Hvem er Danish Agro?

Vi er med på hele rejsen fra jord til bord. Vi hjælper med alt lige fra frøet til marken, foderet til dyrene og maskinerne til arbejdet, så landmanden kan koncentrere sig om at producere fødevarer i verdensklasse.

Vores vigtigste opgave er fortsat at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder, og hjælpe dem med at producere fødevarer i verdensklasse.

Det er Cultivating Value.

HALPLAN
Nyheder fra Danish Agro

Kom og mød vores kunde og hør om deres erfaringer med ProGrow

Vi får besøg af vores kunde Tina Lyngbek Hansen på standen som har fået installeret vores digitale løsning ProGrow - kom og hør om hendes erfaringer, oplevelser og ønsker om at skabe data der skaber værdi. Tina er driftleder på Skovdal Svineproduktion ved Stubbekøbing på Falster.

Læs mere hos Danish Agro

PIGS365 - dynamiske data gør forskellen

Hvordan virker det? Daglig viden om dine grise. Før kunne landmændene se data som kvartalsvise nedslag, men PIGS365 giver landmændene mulighed for på et endnu mere oplyst grundlag at overvåge eksempelvis grisenes trivsel, foderforbrug og tilvækst, reagere hurtigt og handle herefter.

Læs mere hos Danish Agro

Tænk hvis du løber tør for foder inden du opdager det?

Digital monitorering af dine siloer. Når først du har prøvet løsningen fra Danish Agro - ser du behovet. Det visuelle kamera vil vise dig, om du er ved at løbe tør for foder - alle data er samlet på ét sted, og du kan samtidig måle dine siloer op imod hinanden. Via billederne kan du også se, hvordan foderet er fordelt i siloen.

Læs mere hos Danish Agro

Overblik på kun 2 min. med ProGrow

Fremtidens digitalisering i grisestalden. Digital produktionsovervågning med ProGrow er ét af værktøjerne til at opnå den optimale foderstrategi og produktions optimering baseret på grisenes vækst, ædeaktivitet, vandforbrug og staldklima i realtid.

Læs mere hos Danish Agro
Hold kontakten
Ring til os
72158000
Skriv til os
mail@danishagro.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside