A-1180

DanBred

Vi leverer verdensklasse genetik, som giver dokumenterede resultater, der kan ses på din bundlinje. Kom og få en forfriskning og hør, hvor nemt det er at producerer mere med mindre når DanBred er genetikleverandør. Vi giver indblik i de resultater, som skaber værdi for griseproducenter kloden over.

Hvem er DanBred?

DanBred er grisegenetik som leverer fremgang gennem balanceret avl.

Vores fokus er at opretholde den rette balance mellem egenskaberne i vores avlsmål for at sikre bæredygtig avlsfremgang, der bidrager til høj produktivitet og effektivitet hos landmænd verden over.

Vi kan dokumentere fremgang i alle vores avlsmål, og det har en positiv betydning for din bundlinje, for der er et direkte link mellem den avlsfremgang DanBred skaber og de resultater du som kunde opnår i din produktion.

Gennem de seneste 5 år har vi arbejdet på at skabe mere robuste grise.

Det betyder at vores genetik med omtrent samme kuldstørrelsen i dag gennemsnitligt 1 gris mere pr kuld.

Samtidig rapporterer produktionsbesætningerne om pattegrise med stor vitalitet og livskraft, hvilket er et plus for sundhed og velfærd.

Fodereffektiviteten og daglig tilvækst forbedret signifikant. Forbedringen i tilvækst betyder at hver eneste 100% DanBred slagtegris i dag når slagtevægt en uge tidligere end før.

Høj daglig tilvækst i kombination med den forbedrede fodereffektivitet, betyder at hver DanBred gris i dag bruger 14 kg mindre foder på at vokse fra 30 kg til slagt.

Flere grise per so, højere tilvækst og mindre foderforbrug - til gavn for naturen og producentens forretning.

HALPLAN
Hold kontakten
Ring til os
38410141
Skriv til os
danbred@danbred.com
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside