A-1274

Hatting A/S

Hatting A/S er en af Europas største producenter af ornesæd og er en del af Danish Agro-koncernen, som består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Hvem er Hatting A/S?

Vi råder over nogle af verdens bedste orner, fordi vi samarbejder med DanBred, et af verdens førende avlsselskaber. Dette danske genmateriale sikrer levering af de bedste grise med de egenskaber, som både producenter, slagterier og forbrugere efterspørger.

For os i Hatting er det vigtigt, at vores kunder har en høj grad af leveringssikkerhed og transparens i vores arbejde. Service og kvalitet er i højsædet, og vi leverer ornesæd og Farm Supply produkter alle hverdage i hele landet undtagen til ikke brofaste øer. Sæd og langt de fleste produkter kan leveres følgende hverdag, og du får en SMS med forventet klokkeslæt. Sæden transporteres i klimaskabe i Hattings egne biler, der kvalitetssikrer sædens temperatur frem til stalddøren.

Når du er kunde hos Hatting A/S, er du altid garanteret personlig hjælp, rådgivning og sparring via vores kundeservice og konsulenter.

HALPLAN
Hold kontakten
Ring til os
70159909
Skriv til os
info@hatting-as.dk
Følg os
På Facebook
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside