A-1002

Mollerup Mølle

Mollerup Mølle er en privatejet grovvarer-virksomhed, som tilbyder et komplet udvalg af produkter til landbruget. Vi hjælper gerne med foderrådgivning samt optimering af dit landbrug!

Hvem er Mollerup Mølle?

Mollerup Mølle er en familieejet virksomhed, som nu er ejet i tredje generation. Godt købmandskab har igennem tre generationer været kendetegnet for møllen. Fortællingen starter i 1940, hvor Holger overtager møllen, og siden da har landbruget taget nogle store fremskridt. Vi har altid lagt vægt på, at netop dit landbrug får den optimale service, hvor pris, kvalitet og fleksibilitet hænger sammen.

En sikker leverandør - også i fremtiden

 

Mollerup Mølle har egen foderproduktion med løbende produktudvikling. Via kunder, leverandører og rådgivere sikrer vi at der sker fremskridt i det moderne landbrug. Vores rådgivere kommer ofte på staldbesøg og gennemgår det med dig eller dine medarbejder, så vi kan få et tæt samarbejde omkring foder og management i stalden.

Kom fordi vores stand og lad os få en snak!

HALPLAN
Nyheder fra Mollerup Mølle

Mollerup Mølle - Fast arbejde

Familieånden gennemsyrer foderstofforretningen på Mors, der hvert år omsætter for 2,2 milliarder kroner. Her hjælpes de ad. Og de to fætre, som ejer stedet, trækker da også langt hellere i arbejdstøjet end i jakkesæt.

Læs mere hos Mollerup Mølle

Voldsom vækst hos Mollerup Mølle

Nyt tørreri skal øge eksport og vækst. Mollerup Mølles sidste to lagerhaller på havnen i Aalborg er netop færdigbyggede, men allerede nu er der gang i endnu en udvidelse. Et stort tørreri skal stå klar til den kommende høstsæson.

Læs mere hos Mollerup Mølle
Kristoffer Nielsen
Salgschef kvæg
Jeg vil gerne kontaktes
Tommy Pedersen
Salg planter/kvæg
Jeg vil gerne kontaktes
Egon Knudsen
Salg planter/kvæg
Jeg vil gerne kontaktes
Morten Bergmann
Salg planter/gris/kvæg
Jeg vil gerne kontaktes
Anders Christoffersen
Salg planter - Sjælland
Jeg vil gerne kontaktes
Jens Erik Van der Wehle
Salg planter/kvæg - Sjælland
Jeg vil gerne kontaktes
Henrik Mikkelsen
Faglig chef kvæg
Jeg vil gerne kontaktes
Hold kontakten
Ring til os
97744311
Skriv til os
mm@mollerup.dk
Følg os
På Facebook
Besøg os online:
På vores hjemmeside